2018. május 18., péntek

C07 MIÉRT ANNYIRA NÉPSZERŰ A MATT RÚZS?

Kövessétek a szepsegapolasotthon.hu honlapomat, melyben folyamatosan jelennek meg aktuális cikkek az élet minden területéről.(Smink KlubFogyi Klub)


Én szeretem és használom az Oriflamet
+36703128088, orianagyor@gmail.com
Ha érdekel az Oriflame vagy a termékek, 

A családom és én majdnem 25 éve használjuk az Oriflame termékeket. Kérdezz, ha nem vagy biztos abban, hogy jót választasz.



A matt árnyalatok már egy ideje fontos szerepet töltenek be a sminktrendekben és valószínűleg még sokáig megtartják népszerűségüket. Az új Giordani Gold Iconic Lip Elixir ajakrúzs most új szintre emeli a matt sminket. És hogy miért jó ez? Íme, 4 ok, amiért szerintünk a matt a nyerő.

1. A matt rúzs stílusos
Egy kényelmes farmer, a kedvenc blúza, napszemüveg és matt rúzs – és a megjelenése tökéletes.A matt árnyalatok fantasztikusan illeszkednek a könnyed stílushoz, így kifinomult és mégis kényelmes az összhatás.
2. A matt rúzs intenzív
Merész, hatásos megjelenést ad erősebb egy matt árnyalat, mégis természetes maradhat, hiszen az intenzív színű ajkakat enyhe szemsminkkel érdemes párosítani. Próbálja ki az új Giordani Gold Iconic Lip Elixir ajakrúzs 8 szuper árnyalatának valamelyikét!
3. A matt rúzs bőrbarát
Sokan azért nem mernek matt rúzst használni, mert félnek, hogy szárítja a bőrt és emiatt a rúzs sem marad egyenletes. De ez ma már nem így van! Az új  Iconic Lip Elixir folyékony állagú, és tápláló argánolajat is tartalmaz, felvitele pedig nagyon egyszerű. Különleges formulájának köszönhetően felvitelt követően a folyékony formula érzéki mattá változik az ajak bőrén.
Szépségtipp: A legjobb eredményért felvitel után pihentesse ajkait néhány másodpercig, hogy a folyékonyból mattá alakulás tökéletesen mehessen végbe.
4. A matt rúzs remekül mutat fotókon
Szeret fotókat készíteni magáról? A matt ajkakkal garantált a siker, még szűrőkre sem lesz szüksége a tökéletes szelfihez! Barátnői biztosan meg fogják kérdezni, milyen rúzst használ, ezért jegyezze meg a kedvenc árnyalata nevét! Itt tudja kiválasztani: Giordani Gold Iconic Lip Elixir ajakrúzs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése