2018. május 2., szerda

C07 kampány MILYEN SZEMÖLDÖKFORMA ILLIK AZ ARCÁHOZ?

Kövessétek a szepsegapolasotthon.hu honlapomat, melyben folyamatosan jelennek meg aktuális cikkek az élet minden területéről.(Smink KlubFogyi Klub)


Én szeretem és használom az Oriflamet
+36703128088, orianagyor@gmail.com
Ha érdekel az Oriflame vagy a termékek, 

A családom és én majdnem 25 éve használjuk az Oriflame termékeket. Kérdezz, ha nem vagy biztos abban, hogy jót választasz.Azt mondják, a szem a lélek tükre – melyet a szemöldök keretez, ezért fordítsunk rá figyelmet! De nem mindenkinek áll jól ugyanaz a fazon. Megmutatjuk, hogyan válasszon!
1. KEREK ARC
Ehhez az arcformához a sűrű, magasra ívelt, tört ívelésű szemöldököt javasoljuk. Határozottá teszi a kerek arcot és meghatározza az arccsont és az áll irányvonalát.
2. OVÁLIS ARC
A legkiegyensúlyozottabb arcforma, ezért szinte bármilyen szemöldök illik hozzá. Próbálja ki a magasan ívelt vonalvezetést, és a szemöldök vége érjen túl a szemöldökcsonton.
3. SZÍV ALAKÚ ARC 
Ideális egy alacsonyabb, kevésbé ívelt szemöldök, mely a szemöldökcsonton fut végig. Csak kövesse a természetes vonalvezetést. Ennél az arcnál nem javasolt a túl határozott forma, mivel a szív alak egyébként is a homlokra és a szemre tereli a figyelmet.
4. HOSSZÚKÁS ARC
Hosszabbítsa meg a szemöldökét oldalirányban, akár magas, akár alacsonyabb ív mellett. A hosszúkás arcot remekül ellensúlyozza a vízszintes vonalú szemöldök.
5. SZÖGLETES ARC
Mivel ennek a típusnak határozott állkapcsa van, hozza ezt egyensúlyba egy sűrű, erős ívű szemöldökkel. A bátor vonalvezetés a szemek felé tereli a fókuszt, és ez a cél!

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése