2018. május 2., szerda

C07 kampámy SZEMÖLDÖKSTÍLUSOK ÉS ELKÉSZÍTÉSÜK

Kövessétek a szepsegapolasotthon.hu honlapomat, melyben folyamatosan jelennek meg aktuális cikkek az élet minden területéről.(Smink KlubFogyi Klub)


Én szeretem és használom az Oriflamet
+36703128088, orianagyor@gmail.com
Ha érdekel az Oriflame vagy a termékek, 

A családom és én majdnem 25 éve használjuk az Oriflame termékeket. Kérdezz, ha nem vagy biztos abban, hogy jót választasz.


SZEMÖLDÖKSTÍLUSOK ÉS ELKÉSZÍTÉSÜK




Ahogy a frizuránk, úgy a szemöldökünk megjelenése is tükrözi stílusunkat, személyiségünket. Akár merész, precízen kidolgozott vagy kontúrozott a kedvence, most megmutatjuk, hogyan tudja tökéletesen elkészíteni.


MERÉSZ ÉS HANGSÚLYOS
A feltűnő szemöldökstílusnak nehéz ellenállni. Egy szemöldökformázó kefével (vagy ahogy mi hívjuk: szemöldökspirállal) csodálatos és dús szemöldököt varázsolhat magának pillanatok alatt.  A The ONE szemöldökspirál egy hatékony, vízálló zselé, ami megregulázza a kósza szálakat és tömöttséget, volument ad a szemöldöknek, szépen megformázva az íveket.
HOGYAN KÉSZÜL
1. A spirál hegyével fésülje át a szemöldököt, rövid, simító mozdulatokkal
2. Vigye fel a zselét azokra a területekre, ahol dúsítani szeretné a szemöldökét.
3. Óvatosan fésülje át és igazítsa a kívánt formára a szemöldököt.

KONTÚROZOTT ÉS KIEMELT
Sikkesen elegáns hatást szeretne?Akkor a dupla végű szemöldökceruzára lesz szüksége. A ceruzával megadhatja a szemöldök színét, formáját, kontúrját, a highlighter résszel pedig kiemelheti a szemöldök alatti területet, nagyobb hangsúlyt adva a szemeknek és a szemöldök ívének. A The ONE szemöldökceruza duóvaltökéletesen természetes hatást érhet el.
HOGYAN KÉSZÜL
1. A szemöldök belső végéről indulva töltse ki a hiányos részeket a ceruzával, rövid, gyors mozdulatokkal és alakítsa ki a szemöldök kontúrját.
2. Alkalmazza a highlighter részt a szemöldök íve alatt, így kiemeli és nagyobb hangsúlyt adhat a szemöldöknek.

GYORS ÉS RENDEZETT
Azokon a napokon, amikor elborítják a teendők, ne jelentsen plusz gondot a szemöldök formázása! Egy mindent tudó szettre van ilyenkor szükség, amivel professzionális eredményt érhet el pillanatok alatt. A The ONE szemöldökszépítő készlettel bárhol, bármikor tökéletes lehet a szemöldöke. Ez az ügyes kis szett 2, egymással összedolgozható árnyalatot, 2 csapott applikátort és rögzítő viaszt tartalmaz, és még tükör is van benne.
HOGYAN KÉSZÜL
1. Válassza ki a megfelelő árnyalatot, vagy akár a kettőt össze is keverheti a tökéletes hatásért.
2. Vigye fel a színt a szemöldökre rövid, simító mozdulatokkal, a fekete színű applikátor segítségével.
3. Formázza és rögzítse a szálakat a viasszal, ehhez a másik applikátort használja, rövid, felfelé irányuló mozdulatokkal.

PRECÍZ ÉS HATÁROZOTT
Ahogy egy élesen megrajzolt cicaszem, a határozott vonalú szemöldök finom kidolgozása is jó technikát igényel. Ezt a legkönnyebben egy hegyes végű applikátorral valósíthatjuk meg, így természetes vonalakat rajzolhatunk és precíz formát készíthetünk. A The ONE szemöldök kiemelő könnyű fedést nyújt, így természetes hatást ad, csúcsos, finom összetételű applikátorával pedig könnyen dolgozhat.
HOGYAN KÉSZÜL
1. A szemöldök közepére vigye fel a színt, könnyű, gyors mozdulatokkal.
2. Ahogy kifelé halad, alakítsa ki a szemöldök tömörségét és formáját, töltse ki a szemöldök hiányosságait és alakítsa az ívét ízlése szerint.
3. A szemöldök orr felőli végén óvatos, könnyed mozdulatokkal töltse ki a kevésbé fedett területeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése