2018. május 7., hétfő

C07 A LEGJOBB MEGOLDÁS KÓCOS HAJ ELLEN

Kövessétek a szepsegapolasotthon.hu honlapomat, melyben folyamatosan jelennek meg aktuális cikkek az élet minden területéről.(Smink KlubFogyi Klub)


Én szeretem és használom az Oriflamet
+36703128088, orianagyor@gmail.com
Ha érdekel az Oriflame vagy a termékek, 

A családom és én majdnem 25 éve használjuk az Oriflame termékeket. Kérdezz, ha nem vagy biztos abban, hogy jót választasz.







A sima, fényes frizura mindig szépen mutat, ezért a legtöbbünk számára a kócos, gubancos haj okozza a legtöbb fejtörést. Pedig a megfelelő kezeléssel, ápolással és formázással puhább, simább és ragyogóbb lehet hajkoronája, mint eddig bármikor!


1. SAMPON & HAJBALZSAM
A makacs kócosodás ellen már az alapoknál kell kezdeni a kezelést, ez pedig a megfelelő sampon és hajbalzsam kiválasztása. Egy igazán jó páros speciális formulája megakadályozza a szálldosó szálak kialakulását.

2. MEGFELELŐ HAJKEFE
Hajmosás után fésülje át a nedves haját a Styler párnázott hajkefével. Ebben az állapotban óvatosan kell bánni a hajjal, mert ilyenkor érzékeny és könnyen töredezik. Ezért ajánljuk ezt a hajkefét.

3. SZÉRUM
A következő lépés, hogy megóvjuk a hajat a magas hőmérsékletű hajszárítás, hajformázás káros hatásaitól egy hajkisimító, tápláló szérummal.

4. HAJSZÁRÍTÁSI TECHNIKA
Miután megfelelően előkészítette a haját, itt az ideje a szárításnak. A speciálisan hajszárításhoz kialakított Styler kefe szabadon engedi áramolni a levegőt, ezáltal gyorsabb a művelet és kevesebb forró levegő éri a hajat. Használatával simább is lesz a végeredmény, mint ha hajkefe nélkül szárítaná a haját.

Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése