2012. június 7., csütörtök

Oriflame Eszti konyhája


Oriflame Eszti konyhájában 2. rész




Amint a képen is láthatjátok: van pár terméke az Oriflame-nek, amit a konyhában is használok. Persze ennél nyilván több van, de én csak arról írok amik nekem is vannak... Az első részt már láthattátok a blogon, ha lemaradtatok róla itt nézhetitek meg.
Ajánlom figyelmetekbe az aktuális katalógust és a következő katalógust is, jó kis akciókat találhattok bennük.





Vanília ízesítésű italpor - többféle ízben kapható, de mivel nekem fagyiban is az egyik kedvencem a vanília, ezért én ezt választottam... Bár legtöbben ezt azért veszik, hogy fogyjanak, nekem más volt a célom vele. Mint szoptatós anyuka, én azért vettem meg, hogy a vitamin és tápanyagszükségleteim pótoljam vele...
Vanília ízesítésű italpor Erre gondolom sokan azt mondanák, hogy hát akkor mért nem szedek vitaminokat vagy egyéb szereket? - hát azért mert azok sem mind szedhetők. Viszont az oriflame wellness termékeiben csak természetes összetevők vannak, ezért nyugodtan ihatom most is - ha meg már nem szoptatok és végre nekiállhatok fogyózni, akkor arra is jó lesz ;)
Az én tapasztalataim a következők: vízben jól oldódik, tejben viszont kevésbé. Ha tejjel készítem össze kell jól rázni... Az biztos, hogy tejjel finomabb, viszont ha nincs kedvem rázogatni, várni stb, akkor csak gyorsan vízzel összekeverem és már ihatom is :)
Ma épp felturbóztam egy kicsit. Mivel itt az eper szezon és a mamámnál érik rendesen ezért azzal kísérleteztem. Mivel édesszájú vagyok csak cukorral enném meg önmagában, ezért találtam ki a következőt: van egy turmix gépem, amibe a következőket tettem: eper, vanília ízesítésű italpor, tej, egy kis jég és egy pici édesítőszer. ezt jól összeturmixoltam és már ittam is. Elhihetitek finom volt :)
Persze volt már, hogy barackkal csináltam, vagy málnával, attól függően éppen minek van szezonja. Szerintem érdemes kipróbálni. (ha nincs turmixgéped, a botmixer is ugyanolya jó tud lenni, és jeget sem muszáj bele tenni, anélkül is finom.
kódja: 15448 a katalógusban mindig fix 7 999 Ft-os áron van, viszont, ha részt veszel a Wellness programban, akkor minden 4. termék ingyen van. Többféle ízben is rendelhető, itt megtekinthetitek. 

 


Gyümölcsprés Gyümölcsprés - bár most épp nincs a katalógusban, de rendelhető. Ezt a terméket párom miatt rendeltem meg, ugyanis imádja a limonádét. Nyáron egyfolytában van a hűtőnkben és hát mivel modern korban élünk, nehogymár saját kezűleg kelljen a citromot facsarni :) Legalábbis ekkora mennyiségekben ;) Na persze kiválóan alkalmas például narancs préselésére is, és máris kész a tényleg 100%-os narancsitalunk.

(kódja: 24049)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése