2012. június 21., csütörtök

Eszti: "láb-ápoltam" :)


Tudni kell rólam, hogy a terhességem alatt teljesen feldagadtak a lábaim, szerintem vagy kétszeresére nőtt a bokám... Miután megszületett Máté fiam leapadt a dagadás, viszont teljesen kiszárad mindkét talpam (azért nem csak a sarkam írom, mert szinte az egész talpamon bőrkeményedések voltak.)
Miután már eltelt annyi idő, hogy kisfiam kibírt nélkülem 2-3 órát rávettem magam, hogy pedikűröztessek. Egyik barátnőm húgához fordultam segítségért, neki megvan a végzettsége, bár nem ebben a szakmában dolgozik.
Csodát tett a lábaimmal - viszont ez az eredmény kábé 2-3 hétig tartott, utána a lábaim olyanok voltak mint előtte... Ugyanis én nem szeretem a lábaim kenegetni, mivel még nem találtam rá a megfelelő krémre, amit tényleg be tudna inni a bőröm....
Megpróbáltunk megint megbeszélni egy időpontot, viszont nem jött össze...(Nem egyszerű összehangolni, hogy a kisfiamnak mikor nincs rám szüksége(még szopik) és mikor ér rá egy dolgozó nő) Ekkor láttam meg a katalógusban a nemsokkal korábban bevezetett Feet Up Aromatic nyári szettet, gondoltam megrendelem. Életem egyik legjobb döntése volt ez! Már első kipróbálás után úgy éreztem, mintha új talpaim lennének. Így ápolom én a lábam körülbelül 15 perc alatt:



1. Forró zuhany - melynek lényege, hogy a talpam megpuhuljon egy kicsit (persze lehet áztatgatni is, de nekem arra nincs időm:) Aki szert fürödni és van is rá ideje annak azt javaslom utána álljon neki... Igazából minél jobban kiáztatjuk annál könnyebb dolgunk lesz...

Aromatic sarokreszelő Először a durvábbik felével kezdem átdörzsölni a lábam. A saroktól indulva egészen a nagylábujjamig. Jó alaposan a problémás területeken - picit rányomva - többször is áthaladok. Egy jó tanács: legyen mindig valamilyen papír vagy egyéb dolog a lábunk alá bekészítve - akkor nem kell utána takarítanunk a nedves bőrreszelékeket... Ezt addig kell csinálni, amíg az elhalt bőrrétegek nagyja le nem jön.
Utána pedig a másik - jelen esetben mintás - oldalával szépen finoman átmenni újból az egész talpon. Ha csak erre lenne időnk, már ez is olyan eredményt hoz, ami elfogadható.
a 9-es katalógusban a 129. oldalon található, 499 Ft, kód:24722



Feet Up Aromatic nyári lábradír A láb leradírozása tovább segíti a puhább, szebb talpak kialakítását. Ebből a krémből elég egy kicsit nyomni a kezünkre - ugyanis amikor a kicsit megnedvesített lábra felvisszük felhabzik. Ami engem illet, én élveztem, ahogy finoman dörzsöltem a lábam ezzel a krémmel. Egyrészről jó érzés - megnyugtatja a lábat, ha picit masszírozgatjuk - másrészről pedig a maradék elhalt hámsejteket is eltávolítja.
75 ml, a 9-es katalógusban a 129. oldalon található, 499 Ft, kód:23693




Feet Up Aromatic nyári lábkrém Utolsó lépésként, miután jól megtöröltem a lábam, ezzel a krémmel kentem be. Meglepő módon szinte teljesen beitta a bőröm ezt a krémet - pedig mint írtam az elején - nálam ilyen szinte sosincs...
Azért a biztonság kedvéért, -  hogy ne legyen az egész lakás láblenyomatos, és krémes - húztam a lábamra zoknit.
75 ml, a 9-es katalógusban a 129. oldalon található, 499 Ft, kód:23692



Azt kell, hogy mondjam, körülbelül hetente - kéthetente csinálom ezt meg, és a lábaimról a bőrkeményedés szinte teljesen eltűnt. Most már nyugodtan mutogatom akár a strandon is a talpaim - nincs rejtegetni valóm :) Ami a legjobb, nekem ez tényleg csak 12-15 perc - szerintem ez nem sok - ennyit még egy elfoglalt nő is megengedhet magának ;)

Feet Up Aromatic nyári lábspray ui: ennek a családnak van egy negyedik tagja, amit szintén szívesen alkalmazok - nekem ott van a cipőim mellet. Mielőtt cipőbe, szandálba bújnék, befújom a lábam a Feet Up Aromatic nyári lábspray -vel. A zárt cipőben könnyen lehetnek szagok - főleg melegben - ez a spray segít ennek leplezésében.
150 ml, a 9-es katalógusban a 129. oldalon található, 699 Ft, kód:23691




Nézd meg Paul Eugenet, hogyan erősítheted a lábad egyszerű gyakorlatokkal - mindig csak annyit csinálj, amennyi jól esik, de egy kicsit kihívás - hidd el holnap jobban megy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése