2012. május 30., szerda

Oriflame Eszti konyhája

Oriflame Eszti konyhájában 1. rész

 


Amint a képen is láthatjátok: van pár terméke az Oriflame-nek, amit a konyhában is használok. Persze ennél nyilván több van, de én csak arról írok amik nekem is vannak...





Ha a képre néztek az első dolog, ami szerintem szemet szúrhat, az a folyékony szappan. A legtöbb ember azt kérdezi szerintem, hogy az mit keres a konyhában? a fürdőben a helye...
Discover Kína cseresznyéskert folyékony szappan Nálam nem csak a fürdőben... Még albérletes időkből maradt meg ez a szokásom, hogy a konyhában is kell lennie folyékony szappannak. Nekem ez azért volt fontos, mert ha esetleg valamelyik szobatárs elfoglalja a fürdőt, akkor is kezet tudjak mosni. Most pedig azért fontos, mert ha pl.: tisztába rakom a kicsi fiacskám és kiviszem a szemétbe a pelust, akkor kezet mosok és utána már rohanok is vissza hozzá :) Ezenkívül még praktikus akkor is, ha valami zsíros, margarinos ételt készítek - hisz ezek pusztán vízzel nem jönnek le, viszont a folyékony szappan ezt is megoldja... Mielőtt kérdeznétek, természetesen nálam van mini törölköző is a konyhában (azt csak azért nem fotóztam mert nem oriflames...)
Most éppen Discover Kenya folyékony szappant használok, bár a kedvenc illatom a Discover Kína cseresznyéskert, de hát ezt is ki kellett próbálni.Utóbbi most akciós, ajánlom mindenkinek (300 ml, 599 Ft, kódja: 18994, a 8-as katalógusban 91.oldalon található, több más illattal is együtt)


Botmixer, kézi mixer új tetszetős Oriflame

Szintén akciós a 8-as katalógusban a Kézi mixer. Sokan kérdezhetitek, hogy mért is veszek, elektronikai cikket az Oriflame-től? Hisz nekik nem ez a fő profiljuk. A válaszom, csak ennyi: épp szükségem volt rá (bébiételek pürésítéséhez), amikor megláttam a katalógusban.
Nem bántam meg, hogy megvettem. Ma is ezt használtam, miközben készítettem kisfiam céklás - répás - krumplis főzelékét. A mixeren nincs állandó fokozat, csak ha nyomva tartjuk a gombot, akkor működik - ez az egyetlen hátránya - viszont könnyen szétszedhető, szerelhető, takarítható.
(kódja: 640986, a 8-as katalógushoz tartozó mini szórólapon a 4. oldalon található)



A folytatása majd pár nap múlva következik. Remélem tudtam hasznos tanácsokkal szolgálni.


Az aktuális katalógust ajánlom figyelmetekbe, mert most különösen jó akciók vannak benne (legalábbis szerintem:) Ha viszont valakit már a következő katalógus is érdekel, nyugodtan megtekintheti azt is.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése