2016. január 27., szerda

Hajra való CC krém





A sminkelés kapcsán már biztosan hallottál a CC krémekről, de most egy újabb szépségipari találmányt szeretnénk bemutatni: a hajra való CC krémet.
Ahogy az alapozó helyett használt krémek számos funkcióval kényeztetik a bőrt, a hajon használt CC krém is egyszerre több funkciót kielégít, többféle pozitív hatása van a hajra.
Előnye, hogy segítségével a különböző lépésekből és termékekből álló, összetett hajápolási folyamat helyett mindössze egyetlen termékre lesz szükségünk.


Az Oriflame kínálatában is megjelent az első CC krém a haj szépségéért, a HairX professzionális hajápolási termékek között (32142).
Ez egy olyan termék, melyet nem kell leöblíteni és akár 10-féle jótékony hatása is lehet egyetlen használattal. Pumpás, könnyen kezelhető kiszerelésben kapható, fő hatóanyaga pedig az Omega-komplex és a 6-Gingerol.

Omega-komplex
A wellness területéről már jól ismerjük az Omega zsírsavakat. Nemcsak szervezetünk, de hajunk egészsége szempontjából is előnyös az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak alkalmazása. Mélyen táplálják a hajat, helyreállítják a nedvességtartalmát, könnyen kezelhetővé teszik. A tápanyagok bejutnak a hajszálakba és belülről nyújtanak védelmet, akadályozzák meg a töredezést.

6-Gingerol
Ez a hatóanyag a gyömbér egyik aktív összetevője. Az Oriflame Bőrkutatási Intézete által végzett intenzív kutatások bebizonyították, hogy a 6-Gingerol kivételes mértékű antioxidáns, nyugtató és tisztító hatásával segít a fejbőr egészségének megőrzésében.

A HairX CC krém aktívan kondicionálja és védi, azonnal selymesebbé, hidratáltabbá teszi a hajat, ápolja a fejbőrt. Nemcsak hajmosáskor használható, hanem bármikor, amikor azonnal szebbnek és egészségesebbnek szeretnéd látni a hajad.

10 az 1-ben hatás a haj szépségéért:



Brilliáns fény 
Selymes, puha tapintás
Kócosodás szabályozása
Tartós
Könnyen kezelhető haj
Hajvégek töredezettségének csökkentése
Hajszínvédelem
Hővédelem
Hidratálás
Regenerálás

Használata:
Nyomj a krémből a tenyeredbe, és vidd fel egyenletesen a tiszta, törölközőnedves vagy száraz hajra. Nem igényel öblítést. Használata után a szokásos módon formázhatod a hajad. Figyelj rá, hogy ne vigyél fel túl sokat, főleg, ha zsíros a hajad.

A CC krém helyreállítja a haj nedvességtartalmát, megelőzi a gubancosodást és a hajszálak feltöltődését, így különösen ajánljuk károsodott vagy száraz haj esetén. Ezek a termékek ugyanakkor dúsítják, kisimítják és táplálják a hajat, megelőzik a hajvégek szétválását és töredezését, valamint védik a hőtől – és mindez egyetlen termékben megtalálható.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése