2016. január 20., szerda

Az elegáns rózsa & különleges szantálfa





Az  ESSENSE & CO  ötvözi a legjobb minőségű természetes, esszenciális olajokat az exkluzív illattokkal, a pazar textúrákkal és az elegáns csomagolással.
AZ ESSENSE & CO TÖRTÉNETE még 1967-ben kezdődött, amikor a Jochnik testvérek megalapították az Oriflame-et. A természet szeretete és tisztelete azóta is alapvető része az Oriflame örökségnek.

Az elegáns rózsa & különleges szantálfa

A varázslatos, kifinomult rózsa és a fűszeres, fás, érzéki szantálfa pazar kombinációja, mely testet-lelket kényeztető csodás illatával és hidratáló összetevőivel valódi luxus élményt nyújt otthonában.
Az esszenciális rózsaolaj gazdag antioxidáns összetevőkben, melyek segítik a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzését. A tápanyagokban gazdag olaj intenzív hidratáló és bőrpuhító tulajdonságokkal is rendelkezik. Ez a gyönyörű virág egyszerre nyújtja az eleganciát és az érzékiséget.
A különleges szantálfa nyugtatja, puhítja, frissíti és revitalizálja a bőrt. Jellegzetes, lágy, meleg illata érzéki illatfelhőbe burkolja a testet.




ESSENSE & CO folyékony szappan rózsával és szantálfával (31853 Rendelés)
Fantasztikus illatú folyékony szappan rózsából és szantálfából nyert esszenciális olajokkal. Gyengéd a bőrhöz, használata mindennap ideális. Bőrgyógyászok által tesztelt.


ESSENSE & CO kéz- és testápoló lotion rózsával és szantálfával (31854 Rendelés)
Hidratáló kéz- és testápoló lotion érzéki rózsából és szantálfából nyert esszenciális olajokkal átitatva. Puhává, rugalmassá és illatossá varázsolja a bőrt. Használja rendszeresen az ESSENSE & CO folyékony szappannal vagy az ESSENSE & CO szappannal történő kézmosást követően. Bőrgyógyászok által tesztelt.



ESSENSE & CO szappan rózsával és szantálfával (31855 Rendelés)
Illatosított szappan természetes olajokkal és tápláló shea vajjal. A gazdag, krémes textúrájú szappan gyengéden tisztítja, és csodálatos illatúvá varázsolja a bőrt, így gondoskodva a luxus élményről a fürdőszobában. Bőrgyógyászok által tesztelt.

Az ESSENSE & CO a tökéletes kényeztetés, és az ideális ajándék az igényes hölgyeknek, akik pazar kényeztetéssel szeretnének gondoskodni bőrük szépségéről és egészségéről, akik szeretik a természet ihlette testápolási termékeket és vonzódnak a luxus élményhez, melyet az ESSENSE & CO nyújt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése