2013. január 28., hétfő

Tesztcsapatunk jelentkezik 5. rész





Az Oriana Tanácsadó Központ tesztcsapata újra jelentkezik. Mi tesztelők, nem vállalkoztunk kevesebbre, mint egy adott terméket kipróbálunk és véleményezünk. Ezek a termékek a legújabban megjelent Oriflame termékektől a már megszokott és bevált termékekig terjednek. Olvassátok véleményeinket.

Most Irén tesztelt, azt hiszem Őt különösebben nem kell bemutatnunk. Irén a Wellness ízesített italpor epres vátlozatáról így nyilatkozik:

Az italpor család egyik tagja kedvez  a gyümölcs imádóknak, így nekem is.
Wellness ízesített italpor Érdemes megkóstolni, mert nagyon finom és mellette segít a súlytartásban.
Már máskor is beszéltem róla, hogy számomra milyen fontos ez a termék család. Mindenkinek segítség, aki nem tud rendszeresen étkezni kényelmes otthoni körülmények között.
Segítség a diákoknak, aki rohannak óráról órára és nincs idejük enni, segítség annak aki sokat ül kocsiban.
A mai rohanó világban mindenkinek segítség, aki szeretne törődni a súlyával és az étkezésével, de időhiányban szenved, vagy egyszerűen nincs mindig kedve készíteni valami értelmes ehetőt.

Az Orflame wellness programjában, ha részt veszel, akkor minden 4. terméket ajándékba kapod. Érdemes kipróbálni, a termék kódja: 15447. Annak aki nem rajong annyira az eperért, elárulom van vaniliás és csoki ízesítésű porunk is.
Illetve újdonság még, hogy 2013-ban már levesporok is kaphatók: spárga illetve paradicsomés bazsalikom ízesítésű levespor. Hamarosan teszteljük ezt is.

Lapozd át katalógusunkat válassz kedvedre és rendelj.
A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.




Rendelésedet leadhatod:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése