2013. január 31., csütörtök

Minden fürdőszobába ajánljuk








Vannak olyan termékei az Oriflamenek, amiket akár Gyógynövény boltokba, akár még patikákba is lehetne árulni. Hiszen ezek a készítmények természetes alapanyagokból készülnek, ugyanakkor kiválóan alkalmazhatók a legkülönfélébb bajainkra is.
Érdemes ezeket a termékeket Neked is beszerezni! Na akkor lássuk mikről is beszélünk:

Pure Nature 80%-os tisztaságú nyugtató zselé aloe verával és árnikával
Az Oriflame így nyilatkozik erről a termékről: "80%-ban organikus aloe verát tartalmazó kellemes, illatmentes zselé. Nyugtató hatású. A fáradt, fakó, a stressz hatásainak kitett bőr nyugtatására ajánljuk. " Mi pedig a saját tapasztalataink alapján ezt is hozzátennénk: a kisebb égési sérülések kezelésére alkalmas - hisz mint minden aloe készítmény nyugtatja a bőrt - lehet ez az égés nap által kiváltott bőrpír, vagy akár egy forró edény vagy olaj által megégetett bőrfelület is. Hűsíti a bőrt már bekenéskor, illetve segíti a gyógyulás folyamatát is!


Univerzális balzsam


"Visszaadja a bőr rugalmasságát, lágyságát. Összetételét a méhviasz és a növényi olajok teszik különlegessé. Kiváló bármilyen kiszáradt, kirepedezett, érzékeny bőrfelület ápolására." - mondja az Oriflame . Na és akkor hogy mi a személyes tapasztalatunk? - talán az mindent elárul, hogy apósjelöltem kedvence lett ez a krém, mégpedig azért, mert munkájából kifolyólag sokszor előfordul nála, hogy az ujjbegyét különféle sérülések érik - azt hiszem ezt senkinek sem kell bizonyítanom, hogy milyen fájdalmas, és kellemetlen is tud lenni. Az univerzális balzsammal szokta bekenni ilyen esetekben - gyakorlatilag már aznap megszűnik nála a fájdalom, és a bőre is szépen begyógyul. Egyébként kiválóan alkalmazható még durván kirepedezett szájra is - ott is hamar hatni kezd.Próbáljátok ki Ti is...



Pure Nature tisztító olaj teafával és rozmaringgal

A termékleírása a következő: "Az olaj koncentráltan tartalmaz organikus teafaolajat, amely hatékonyan tisztítja a pattanásos bőrfelületet. Rozmaringolaja tonizál. Vigye fel a pattanásra, annak kialakulása után." Különféle teafa olajokkal bármely patikában, drogériában találkozhatunk, kérdezhetnénk akkor, hogy mért is az oriflame termékét használjuk? A válasz erre az, hogy ár-érték arányban az egyik legkedvezőbb, amikor akciósként szerepel a katalógusban. Minőségileg pedig felveszi a versenyt bármely más márkával! Használhatjuk bármely napszakban akár az ujjunk, akár fülpiszkáló segítségével könnyen felvihető a pattanás felületére. Gyorsan hat, és újra pattanástalanná teszi a bőrt.


Remélem sikerült felkelteni nektek is az érdeklődéseteket ezen termékek iránt, és remélhetőleg Ti is beszerzitek őket. Most a C2-es katalógusban akciósan megtalálhatjátok a Pure Nature 80%-os tisztaságú nyugtató zselé aloe verával és árnikával (20163) és az Univerzális balzsam (1276) - ot is. A C3-as katalógusban pedig a Pure Nature tisztító olaj teafával és rozmaringgal (21352) is akciós lesz.

Lapozd át katalógusunkat válassz kedvedre és rendelj.
A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.



Rendelésedet leadhatod:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése