2013. január 23., szerda

Eszti ajánlja C2/1

Eszti ajánlja
Az aktuális katalógus akciós termékeiből szemezgetek.
A mostani ajánlataim remekül alkalmazhatók ajándék ötleteknek is. 

Ime az ajánlatok:


Koncentrált sejtmegújító éjszakai kezelés gyémántporral Kiváló hatékonyságú bőrmegújító elixír természetes összetevőkkel és forradalmian új technológiával. Fokozza a sejtmegújulás folyamatát és a bőrt akár már 14 használat után láthatóan fiatalosabbá teszi. A Diamond Elixir™ ragyogóvá teszi a bőrt, aktív sejtmegújító összetevője pedig megújítja a felszínét. Használja a krémet minden este. 
30  ml, a C2-es katalógusban a 73. oldalon található, 3999Ft (kódja: 18437)


Flamboyant Privé Eau de Toilette A Flamboyant Privé Eau de Toilette egy friss, férfias illat, a zamatos citrusok, az érzéki moha és fás jegyek akkordjával. A szexi és magabiztos férfiak ellenállhatatlan illata. A katalógusban, most illatosított oldal található - megéri megszagolni :)
75  ml, a C2-es katalógusban a 105. oldalon található, 2999 Ft (kódja: 24737)Disney Princess sampon A sampon hatékonyan tisztítja a kishercegnők haját. Gyümölcsös az illata, allergénmentes és könnycseppmentes a formulája. Bőrgyógyászatilag tesztelt. 200  ml, a C2-es katalógusban a 127. oldalon található, 799 FT( kódja: 25275)A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése