2010. augusztus 24., kedd

Napfény, vitorlázás, naptej.. élmények...

Tényleg az élet minden területén jelen van az Oriflame, pontosabban mindig kell törődnünk magunkkal és a cég kínálatából mindig megoldást kapunk minden problémánkra.
Summer Beauti 2010 Body
Ha vizen vagy, akkor különösen fontos, hogy védd a bőröd. Ha fehérbőrű vagy akkor különösen, hiszen akár égési sebeket is szerezhetsz a dupla sugárzásban.
A napozó család jelesre vizsgázott egyik kifejezetten fehérbőrű barátnőm bőrén. Semmit nem égett le, bőre szép maradt a több napos vitorlázás során.
Neki fokozottan figyelnie kellett például arra, hogy fürdés után azonnal újra kenje a bőrét.
Akik kicsit megpirultak, azoknak a napozás utáni krémek illetve az újra megjelent aloe-s krémünk adott megoldást.
Az aloe-s krém a szúnyogcsípéseket is remekül kezelte. Nagy öröm számomra, hogy nem kell emiatt sem gyógyszertári készítményt használnia a családnak.
Én nehezen megyek le vitorlázni, mert az egész napos ringatózás nem vonz. Tegnap egy délutánra csatlakoztam a csapathoz és nagy szerencsémre kellemesen szeles idő volt. Nagyon megnyugtató volt hallgatni fiaim és férjem viccelődését és a folyamatos parancsszavakat, hogy éppen merre fordulnak, kivel versenyeznek, kit akarnak megelőzni vagy kikerülni. 
Ez a vizes társaság hajó mérettől függetlenül nevetve köszönti egymást, ha közelednek. Itt egy kicsit mindenki egyformán haver. 
A hétvégén teljes szélcsendben zajlott egy házi verseny 20 indulóval. 15-en feladták, a mi hajónk a saját méretosztályában második lett. A tempóról annyit,  hogy hét óra alatt tették meg a normálisan egy órás utat. Volt, amikor a kishalak gyorsabban úsztak, mint ahogy a hajó haladt.
De boldog érem tulajdonos lett a csapat először ennek a hajónak a történetében. 
Kellenek az ilyen jó kedvű versenyek, játékok - kikapcsolnak és különösen a férfiak utána annyit tudnak róla beszélni, nevetni, kifigurázni saját magukat, hogy az egész társaság újra éli a verseny minden percét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése