2010. augusztus 21., szombat

A nagy találkozás

Azt hiszem ez egy nagy találkozás. Egy fiatal lány M rátalált az oriflamemindenkinek blogomra és megérezte, hogy ez egy jó lehetőség arra, hogy családja és barátai könnyen hozzájuthassanak a termékekhez.
Miért nagy találkozás, mert az édesanyjával együtt nézték meg, hogy mire van szükségük és a barátnői is hazavitték a katalógus és közösen választottak maguknak.


Az anya itt azért meghatározó, mert ő látja el a családot. Ő dönt, mit használjanak a férfiak, a gyerekek, esetleg a nagyszülők. Nem beszélve saját magáról és a lányáról.
Tehát mondhatjuk, hogy őt az egész katalógus érdekli.
M viszont lelkes és ezt öröm látni. Alig várja, hogy az osztálytársakkal is találkozzon és nekik is megmutathassa a katalógust. Egy nagyon jókedvű kislány, aki érti, hogy ha erőszakos, akkor biztosan nem lesz sikeres. Én is kiváncsi vagyok az eredményre és természetesen folyamatosan beszélgetünk, hogy milyen esetet hogyan kell kezelni.
Az alapok, a pozitív attitüd és az anya pozitív és érdeklődő hozzáállása megvan. Ez egy ritka párosítás és a legértékesebb. Nagyon drukkolok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése