2010. augusztus 21., szombat

Dare to be

A fiatalokat szólítja meg ez a programunk, de nem győzöm hangsúlyozni az anya mindig ott van a háttérben és dönt vagy segít dönteni a családi felhasználásról.
Persze a mai fiatalok nagyon sok mindenben többet tudnak a szülőknél - különösen az elektronikus eszközök terén. Kezükben az eszköz mellyel ők már együtt nőttek fel míg a szülők gyakran csemetéjüktől tanulják vagy lesik el a használatot.
Így jól egészül ki a felnőtt tapasztalat a fiatal lendülettel és nyitottsággal. 
A fiatal lányoknak csak egyik arca a bulizós, szép akarok lenni és meghódítani a világot. A belső értékeke ez alatt a csillogó külső alatt vannak.
Hiszem, hogy mindenki lehet vagány és szép, örülnék, ha egszer erre valamelyik divatcég is merne példát mutatni. Salsázni járunk és itt tényleg megfordul sok féle korosztály és sűlycsoport. És mindenkit elfogad és befogad a rueda. A mediterrán zene lazaságot, jó kedvet ad. A zene lendülete kikapcsol, és bár hangos, mégis pihentet. Mert innen mindenki jó kedvűen távozik és a fáradtság is jóleső. 
Milyen összefüggésben van a két program - abban, hogy az egyik bár azt mondja, hogy sokfélék vagyunk, ezt külső jegyekben nem jeleníti meg, míg a másikban tapasztalom, hogy igen solkfélék vagyunk és ha merünk, akkor jól érezhetjük magunkat.
Merjünk nevetős fiatalok maradni, merjünk jót táncolni és merjük vállalni önmagunkat.
Persze ezzel nem mondom azt, hogy nem számít a külső, de számít, de nem egyenlő azzal, hogy nádszál karcsú tini alkat vagyok. Mert nem mindenki az, de a lélek mosolyogjon, sőt nevessen, és akkor minden rendben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése