2013. április 19., péntek

Újdonság - SUN ZONE NAPOZÓK
Sune Zone napozók - fényvédelem az egész családnak, sejtvédő technológiával!

A napfény gyakorlatilag kikerülhetetlen. Vigyázzunk hát magunkra, mert az ugyan igaz, hogy a napfényre szükségünk van a D-vitamin miatt, viszont az UV sugárzás nemcsak, hogy kellemetlen és fájdalmas leégéshez vezethet, de még a bőrrák kialakulásának kockázatát is növeli.
Fontos, hogy tudjuk: nem csak a strandon veszélyeztet minket a napsugárzás! Elég egy hosszú séta, vagy játszótéri kikapcsolódás a gyerekekkel és máris napsugárzásnak tesszük ki magunkat.

Az Oriflame Sune Zone termékeivel könnyen védekezhetünk, mindenki megtalálja a maga bortípusának és a napsugárzás mértékének megfelelő krémet/tejet/sprayt.
Ime egy táblázat ami segít dönteni:


A Sune Zone napozók vízállóak, védik a bőrt már a sejtek szintjén is, hidratálnak, könnyen felszívódnak, UVA- UVB védelmet nyújtanak.

Az Oriflame tanácsai a megfelelő védelemhez:


1.Vigye fel a fényvédő készítményt a bőrére 30 perccel azelőtt, hogy kimenne a napra.
2. Használjon diónyi mennyiségű krémet (kb. 30 ml) és kenje be vele az egész testét.
3. Ne felejtse el bekenni a fül, nyak, kéz és lábfej bőrét, valamint azokat a területeket sem, amelyek ritkán érintkeznek közvetlenül napfénnyel.
4. Minimum 2 óránként kenje be újra a testét, de használja még gyakrabban, ha izzad, úszik vagy megtörölközik.Remélem segítettünk megtalálni a számodra legideálisabb napozókrémet. Ha további kérdéseid vannak fordulj nyugodtan hozzánk, segítünk!

A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.

Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:
  • mail: orianagyor@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése