2011. július 1., péntek

Nyári aktualitás - harc a cellulitisz ellen

A probléma összetett, több féle döntést érdemes hozni, hogy mi mennyit ér. Annyi biztos, hogy nem csak szépséghiba, hanem olyan nyirok pangások amelyek károsak.
Mivel a narancsbőr elleni küzdelem a táplálkozás, mozgás, testápolás, pihenés, tehát az élet minden területére kihat, ezért el kell dönteni, hogy mit vagyok hajlandó megtenni a szépségemért és nem utolsó sorban az egészségemért.

Tehát miben érdemes gondolkodndom illetve döntenem:

Táplálkozás

Hiszek abban, hogy az egészséges táplálkozás is változatos és finom. Bár több mint 20 éve vega vagyok, mindig azt mondtam ne legyél az, ha szereted a húst.
Én így érzem jól magam, előtte sok gondom volt, véletlen találtam rá erre a megoldásra és nekem bevált.
A változatosság és a mértékletesség lehet a két kulcsszó, ami jellemezze étrendedet.
Mivel sokat utazom, gyakran vagyok olyan helyzetben, hogy kéne gyorsan valami, mert éhes vagyok. Ebben nekem nagy segítség az Oriflame wellness  programjában levő epres ital. Mindenhova viszem magammal és azonnal fogyasztható bármilyen folyadékkal összerázva - persze nem sörre gondoltam. Amióta rátaláltam, azóta nem veszek semmi nasit benzinkúton. Így nemcsak az egészségem, de a pénztárcám is jól jár.
Nézd meg ezt a táblázatot, saját tasztalatból mondhatom, hogy minden állítása igaz. Az Italpornál hangsúlyozom, hogy nem a súlycsökkenés a cél, hanem talán még fontosabb a súly megtartása, kontrollja. Ha nagyon éhes vagy és legszívesebben kiennéd a hűtőt, akkor ajánlom, hogy igyál meg egy shake-t és utána egyél egy fél órával, biztos, hogy jó étvágyad lesz, de nem eszed túl magad.  És ez a lényeg.

Mozgás
  • van kedvem külön mozogni?
  • mennyi időm van rá
  • mik a környezetemben a lehetőségek
Otthoni lehetőségnek ajánlok egy számomra nagyon jól használható weblapot, találsz egy csomó 10 perces otthoni gyakorlatot jó hangulatban, ritmusban. És még széken ülve  is lehet mozogni.
Én jelenleg zumbázni járok  és nem csak hogy imádom, de sikerült úgy leadnom két kilót, hogy a derekamról és a combomról, ami már évek óta keserített. Még két kiló és tényleg szupi leszek.

Testápolás

Törődj a bőröddel és meghálálja. A narancsbőr elleni készítmények minden igényes márkánál drágák, mert speciális elvárásaink vannak velük szemben.
Ami még nagyon fontos, hogy nem lesz látványos változás hosszútávon, ha nem mozogsz és nem méregtelenítesz.
Az Oriflame cég bőrápolási programját  azért ajánlom jó szívvel, mert saját kutatásaik alapján készülnek és saját közel 20 éves tapasztalatom alapján mondhatom, hogy rendkívül magas színvonalúak.
Nézz körül a weblapomon  és kérj tanácsot tőlem. Táplálkozás kiegészítő ajánlatot találhatsz az Oriflame weblapomon , ha érdekel, segítek  abban, hogy hogyan juthatsz hozzá a legkönnyebben.
Találtam egy weblapot , ami remekül összegfoglalja, mit tehetsz magadért otthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése