2015. október 21., szerda

Kézmosás titkai



Aktuális katalógus: http://hu.oriflame.com/products/digital-catalogue-current?p=201515








Számos kutatás bizonyítja, hogy bizony az emberek nagy része nem elégszer vagy nem megfelelően mos kezet. Pedig ha odafigyelünk erre a mindennapi apróságra, akkor sok kellemetlenséget, akár komolyabb betegségeket is elkerülhetünk.

MILYEN A TÖKÉLETES KÉZMOSÁS?
Először is, nem szabad elkapkodni. Legalább 20-30 másodpercen át dörzsöljük kezeinket az alapos tisztításhoz. Ez az idő elsőre kevésnek tűnhet, de ha megmérjük egy-egy sietős kézmosásunk időtartamát, hamar rájövünk, hogy milyen sok is lehet fél perc!
A kéz minden részét mossuk meg, figyeljünk az ujjaink közötti területre is, a kézfejet és a hüvelykujjat is dörzsöljük át.
Semmiképpen ne hagyjuk vizesen, nedvesen a kezeinket, mert ez újabb baktériumok melegágya lehet. Alaposan szárítsuk meg, erre nyilvános helyeken a legjobb a papírtörlő, otthon természetesen a törülköző is tökéletes megoldás, melynek rendszeres cseréjére is figyeljünk.
Nyilvános illemhelyeken a papírtörlőt használhatjuk arra is, hogy a már megtisztított kezünket óvjuk az újabb szennyeződésektől, például azzal zárjuk el a csapot vagy nyissuk ki az ajtót, amikor végeztünk.

ORIFLAME TERMÉKEK A TISZTA KEZEKÉRT


Az Oriflame kínálatában rengeteg szappan és folyékony szappan található, melyek varázslatos illatukkal és bőrtápláló hatóanyagaikkal teszik kellemessé a mindennapi kézmosást. Ízelítőül megmutatjuk néhány kedvencünket:

A természet szerelmeseinek – Nature Secrets

A Nature Secrets biológiailag lebomló nyersanyagokat tartalmaz, a hatóanyagok pedig közismert gyógyhatású növényi kivonatokból és zamatos gyümölcsök levéből származnak. Találd meg kedvencedet a varázslatos aromájú szappanok és folyékony szappanok között, melyek 7 változatban várnak, különböző bőrtápláló összetevővel és illattal várnak!

A luxus kényeztetésért – Milk and Honey Gold (31604)

Szuper krémes szappan glicerinnel, talkummal, valamint organikus forrásból származó tej- és mézkivonattal. A bőr kiszárítása nélkül tisztít, csodás az illata. Hatására puhább és rugalmasabb lesz a bőr

A Spa élményért – Swedish Spa (30005, 30843)

Ez a különleges szappan kétféle illatban kapható és a tisztítás mellett radírozással, masszírozással ápolja a bőrt. Vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, így nemcsak tisztít, de táplál is.

Távoli országok illataival – Discover

A Discover termékcsalád messzi-messzi tájakra repít illataival, az afrikai szavannáktól az izlandi parti hullámokon át Brazília forgatagáig. Szappanok és folyékony szappanok széles kínálatából választhatsz, hangulatod szerint.

Gyerekeknek – Disney és Marvel (26416, 30934, 31138)

A pókemberes, Repcsis vagy éppen Disney hercegnős szappanokkal a legkisebbek számára is élmény a kézmosás!

Férfiaknak – North for Men (15543)

Frissítő hatású szappan, amely hatékonyan tisztítja, puhává teszi és revitalizálja a bőrt. Bőrerősítő sarkvidéki gyökérkivonattal, hűsítő hatású mentollal.

Forrás: Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése