2015. május 13., szerda

BB KRÉM AZ ORIFLAME-TŐL

5 az 1-ben BB krém SPF 30 A BB krémek a mai kor legdivatosabb dekorkozmetikumai. Időtakarékos, ugyanakkor rendkívül hatékony megoldás azoknak, akik villámgyorsan szeretnének hibátlan arcbőrt. A BB krém egyesíti a sminktermékek tulajdonságait és a bőrápolók hatékonyságát. Tulajdonképpen hidratálókrém, fényvédő, alapozó, bőrápoló és színezett hidratáló egyben.

Az első BB krémet bőrgyógyászok fejlesztették ki Németországban olyan pácienseknek, akik különféle bőrkezeléseken vagy arcplasztikán mentek keresztül. A BB krémmel sikerült felgyorsítani a bőrregeneráció folyamatát és elfedni a bőrpírt, illetve az apróbb hegeket.

Az ázsiai BB krémek többfunkciós készítményekké váltak. Elsősorban, mint sminktermékek a bőr színét világosították, másrészt általános bőrápoló hatással is rendelkeztek. A jelenlegi BB krémek ezeknek a továbbfejlesztett változatai. A legnagyobb különbség az árnyalatokban van. Az ázsiai igény szerinti világosító hatás az európai hölgyeknek készült termékeket nem jellemzi.

Az 5 az 1-ben BB krém magas, 30-as faktorszámú UV-védelmet nyújt, olajmentes, nem tömi el a pórusokat- így nem segíti elő a mitesszerek kialakulását. Kíméletes összetevőinek köszönhetően érzékeny bőrre is megfelelő. Klinikai vizsgálatokkal igazoltan egész napos hidratáltságot nyújt. A bőrvédő és -ápoló előnyökön túl, szépen elfedi a bőrhibákat, ragyogóvá teszi a bőr tónusát és könnyű állaga egyszerű használatot biztosít.Úgy kell használni akár egy alapozót. Felvihető alapozó szivaccsal, alapozó ecsettel vagy az ujjbegyek segítségével.

Egyszerre mindig csak keveset vigyen fel. Inkább többször egymás utáni vékony réteggel haladjon, minthogy egyszerre túl nagy mennyiséggel próbálkozzon.

Kezdje a műveletet a homlokánál és haladjon lefelé és az arc középvonalától kifelé tartó irányba.

Ha bőre igényli (pl. száraz bőrtípusú), vigye fel a BB krémet a megszokott nappali krém fölé. Ha ön kombinált vagy zsíros bőrű, nem szükséges alá krémet használnia - önmagában is elegendő hidratációt biztosít.

A BB krém használható alapozó helyett, hiszen elfedi a bőrhibákat és javítja a bőr színét. Ha szívesesebben használ alapozót, akkor nincs szüksége a BB krémre. Választani kell a két termék között.

A BB krém alkalmazása mellett a sminkelés szokásos lépései (pl. a korrektorozás, arcpirosítás) a megszokott módon kövessék egymást.

Forrás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése