2015. április 10., péntek

Optimals testápolókAz ÚJ Optimals testápoló család látható eredményeit a természet nyújtotta kiváló összetevők és a tudományos alapokon nyugvó fejlesztéseink garantálják.

A termékcsalád különlegessége:

DeepMoist komplex: 24 órás intenzív hidratálás a mindennapi testápoláshoz.

- Természetes összetevőkkel gazdagított formulák: a különböző bőrtípusokra nyújtanak hatékony kezelést (vízililiom:  frissíti a normál bőrt, avokádó olaj: ápolja a száraz bőrt,  argán olaj: táplálja az extra száraz bőrt)

BodyShape-komplex: a speciális ápoláshoz. Feszesebbé és rugalmasabbá teszi  a bőrt. 

CelluSmooth komplex: a problémás területek kezelésére.

Optimals hidratáló testápoló lotion vízililiommal (31311) A kiváló 24 órás hidratáló technológiának köszönhetően, ez az intenzív hidratáló és frissítő, könnyű testápoló azonnal oltja bőre szomjúságát!Vízililiommal dúsított, gyorsan felszívódó testápoló normál bőrre. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Optimals bőrkisimító testápoló lotion avokádóolajjal (31312) A kiváló 24 órás hidratáló technológia intenzív hidratálást nyújt a bőrnek, míg az avokádóolaj fokozza a száraz bőr komfortérzetét. A gazdag textúra ellenére a bőrbe gyorsan felszívódik, és azonnal visszaállítja a bőr hidratáltságát és puhaságát. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Optimals bőrfeszesítő testápoló lotion növényi fehérjékkel (31314) 
A BodyShape-komplexnek köszönhetően a bőrfeszesítő testápoló visszaadja a bőr feszességét és rugalmasságát. Bőrfeszesítő növényi fehérjékkel dúsítvaBőrgyógyászatilag tesztelt.

forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése