2015. március 18., szerda

The ONE tág szemek szempillaspirál



Büszkén mutatjuk be a The ONE tág szemek szempillaspirált

Nagy szemek - a nőiesség szimbóluma Semmi sincs annyira csábítóan nőies, mint a szép, nagy szemek A nagy szemekről azt tartják, hogy nagyobb vonzerővel bírnak. 

A The ONE tág szemek szempillaspirál segít elérni, hogy szemei gyönyörű nagynak tűnjenek. Ez az első szempillaspirál az Oriflame-nél, amely bizonyítottan tágabb szemeket eredményez

A felvitelt követően akár 30%-kal tágabb szemek.* Klinikailag tesztelt




Hogyan eredményez tágabb szemeket a szempillaspirál? 

Az innovatív kefét úgy hozták létre, hogy megemelje és ívelje a szempillákat. Míg a különleges formula tökéletesen rögzíti a pillákat.

Az innovatív applikátor és a speciális formula tökéletesen működnek együtt
A különleges kefe célja, hogy egy nagy ívet létrehozva, magasra emelje a szempillákat, így felfedve szemének szépségét. A kefe alakja tökéletesen követi a szem alakját, és minden egyes szempillát a tövénél emel meg. Ugyanakkor a keskeny, kúpos rész eléri a szemzughoz közeli és az alsó, kisebb pillákat is, míg az applikátor szélesebb része tökéletesen kezeli a hosszabb középső és a külső szempillákat.

A formula speciális fixáló összetevőket tartalmaz, melyek biztosítják a hosszan tartó és tökéletes hatást.





Mindenki szereti a The ONE tág szemek szempillaspirált. Íme, mit mondanak róla:

“Ez a szempillaspirál az egyik legjobb, amit valaha használtam. Mióta ezt a szempillaspirált használom rengeteg bókot kaptam a szemem szépségével kapcsolatban, például hogy sokkal hosszabbak és íveltebbek a szempilláim. Összességében egy nagyszerű termék, melyet mindenkinek ajánlok!"

“A szemem sokkal nagyobbnak, a tekintetem sokkal nyitottabbnak látszik.”   

“Ez a legjobb szempillaspirál, amelyet valaha használtam! Ez egyszerűen elképesztő! A szemeim sokkal nagyobbnak tűnnek!”  

“Imádom az applikátor kialakítását – valóban eléri az összes, még a legkisebb szempilláimat is." 

The ONE tág szemek szempillaspirál – mert a NAGY szép!

forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése