2014. október 30., csütörtök

Újdonság - True Perfection termékcsalád


A True Perfection arcápoló család kozmetikumai küzdenek a stressz, a nem megfelelő táplálkozás, az alváshiány és a környezet szennyezettsége okozta fáradtság jeleinek kialakulásával szemben. Az arcápolók csodálatos formulája szabadalmaztatás alatt álló perzsa selyemfa-kivonatot tartalmaz, amelynek hatékonysága tudományosan bizonyított – semlegesíti a sejtekben felhalmozódott szennyeződéseket. Egyenletesebbé teszi a bőr tónusát, simábbá a felszínét, és fokozza a ragyogását.
Bármely bőrtípusra és már a 20-as életévektől ajánljuk. Klinikailag tesztelt, biztosak lehetünk hatékonyságában.

A termékcsalád tagjai:
  • Arcbőr tökéletesítő hidratáló nappali krém: könnyű textúrájú, intenzíven hidratál, javítja a bőr tónusát, ragyogását. Glicerin, betain és hialuronsav tartalma intenzíven és mélyrétegben hidratálja a bőrt, és támogatják a perzsa selyemfa-kivonat méregtelenítő funkcióját. (30871)
  • Arcbőr tökéletesítő éjszakai krém: nagyon tápláló, mégis rendkívül könnyű textúrájú krém, mely a perzsa selyemfa kivonat mellett tartalmaz még glikolsavat, amely az éjszaka folyamán gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, és stimulálja az új sejtek termelődését. Az éjszakai krém glicerin, betain és hialuronsav tartalma intenzív hidratáló hatású, és támogatják a perzsa selyemfa-kivonat méregtelenítő funkcióját. A krém rendszeres használata csökkenti a ráncok megjelenését, láthatóan javul a bőr szerkezete, tónusa. Éjszakáról éjszakára simább és tökéletesebb arcbőr. (30872)
  • Arcbőr tökéletesítő szérum: szintén tartalmazza a selyemfa kivonatot, azonban nagyobb koncentrációban, és emellett még az ún.InstantGlow komplexet, ezt az egyedülálló fényvisszaverő részecskéket tartalmazó komponenst, melynek hatására azonnal javul a bőrkép, érezhetően egyenletesebb lesz a bőrfelszín és láthatóan szebb a bőrtónus. A komplexnek köszönhetően a szérumot használhatjuk a nappali krém felvitele előtt, vagy után is, így biztosítja a bőr azonnali ragyogását. (30873)
  • Frissítő szemkörnyékápoló krém: a selyemfa kivonat segít megelőzni az öregedés első jeleit, miközben javítja a bőr tónusát és szerkezetét. Magas glicerin tartalma hidratálja, kisimítja a szemkörnyék bőrét Koffein tartalma hatékonyan és gyorsan szünteti meg a szemkörnyéki karikákat, duzzanatokat, és segíti, hogy az értékes hatóanyagok a bőr mélyébe is eljussanak, a hidratáló formula pedig kisimítja a ráncokat. (30874)
A C15-ös katalógusban a 2-7 oldalon olvashattok a krémekről. Most akciós áron juthattok hozzájuk.  

A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése