2014. március 13., csütörtök

Újdonság - Optimals Vital Definition 50+



Új anti-aging termékcsalád
Optimals 50+ anti-aging nappali és éjszakai krém, melyeket kifejezetten az 50 feletti hölgyek igényeire fejlesztettünk ki. 50 év felett jelentkező probléma a megereszkedett bőr és a kontúrját vesztett arc, mert a bőr kezdi elveszíti rugalmasságát és feszességét, a bőr kollagén és elasztin szintjének csökkenésének következtében.


A Magnólia virág 

A magnólia egy különleges növény, melyet évezredek óta használnak a hagyományos kínai orvoslásban is. Megemeli és feszesíti a megereszkedett bőr azáltal, hogy védi a bőr kollagén és elasztin hálózatának lebomlását. Az Optimals Vital Definition 50 + már nem csak a különleges Lingon 50:50™ antioxidánst tartalmazza, hanem a hatékonyság növelésére a rendkívül hatékony hidratáló, feszesítő, ránctalanító hatással bíró, nőies virág kivonatot is. Természetes növényi kivonatai miatt a krémek a bőr legmélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat, a szolid magnólia illat pedig segít visszaállítani a lelki egyensúlyt.
Az Optimals Vital Definition éjszakai krém és nappali krém fényvédővel, melyek egész napos hidratáltságot, ápolást és védelmet nyújtanak, megemelik és feszesítik az arcbőrt, segítenek visszaállítani a bőr természetes szépségét és fiatalosságát.
Optimals, valóban az optimális termékcsalád minden nő számára!

Vital Definition nappali krém SPF 10. Kód: 25208
Vital Definition éjszakai krém. Kód: 25209 

A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése