2014. február 27., csütörtök

Újdonság - Ecollagen ránctalanító lifting-hatású szérum

Kettős erő a ráncokkal és a bőrmegereszkedéssel szemben!

Ecollagen ránctalanító lifting-hatású szérum - 30030

A rendkívül hatékony szuperszérum kitűnő öregedésgátló és bőrmegemelő hatással bír. Nővényi őssejtekből nyert kivonat és az úgynevezett Powerlift-technológia kettős koncentrációja. 30  ml

Kettős hatású szuperszérum:
  • Ránctalanítás: a kétszeres koncentrációjú pro-collagen peptid koncentrációja még hatékonyabban veszi fel a harcot a ráncok ellen, hosszantartó hidratáltságot biztosít.
  • Lifting hatás: a speciális Powerlift – technológiának köszönhetően stimulálja  a bőrben az elasztin termelődést, felemeli a megereszkedett bőrt, segít a petyhüdt bőr feszesítésében.

Használata: vigye fel, a bőrtípusnak megfelelően letisztított bőrre, reggel és este az Ecollagen nappali és éjszakai krém alá, fokozva azok hatását. Így erősíti a bőr természetes védekező rendszerét, ránctalanná, rugalmassá, életerőssé teszi a bőrt, így váltva valóra a fiatalos külsőről szóló álmokat.

A C3-as katalógusban a 29. oldalon található, 2999 Ft, kódja: 30030

Újdonság még ugyanennek az Ecollagen családnak a ránctalanító szemkörnyékápoló krémje is (kódja: 26687) ami szintén akciós a C3-as katalógusban: 1999 Ft, a 30. oldalon található.


A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése