2013. augusztus 14., szerda

Újdonság - Pure Skin arctisztítók grépfrúttal
Arctisztítók pattanásos bőrre élénkítő grépfrúittal:

A legújabb Pure Skin arctísztítók két lépésben távolítják el az arcbőrről a szennyeződéseket, tisztítják a pórusokat és energetizálják a bőrt. Mondj búcsút a pattanásoknak!.

1. lépés = tisztítás:  

Az arclemosót vidd fel az arc és a nyak bőrére, valamint a fül környékére, alaposan kis masszírozó mozdulatokkal dörzsöld a bőrödbe, majd öblítsd le.

Az arclemosó tisztítja az arcbőrt, eltávolítja a szennyeződéseket, csökkenti a pattanások és a zsírfény kialakulását. Grépfrútkivonata és az alkalmazott Detect technology™ kezeli a pattanásokat és felfrissíti a bőrt. Olajmentes, mindennapi használatra. 150 ml


2. lépés = tonizálás:


Tegyél az arctonikból egy vattapamacsra és simítsd át vele a bőröd. Így a maradék szennyeződésektől is megszabadulhatsz.

Az arctonik összehúzza a pórusokat, megakadályozza a pattanások és a mitesszerek kialakulását és eltávolítja a szennyeződések maradékát. Grépfrútkivonattal és Detect technology™-összetevővel, amelyek kezelik a pattanásokat és energizálják a bőrt. Olajmentes formula, mindennapi használatra. 150 ml


3. lépés = hidratálás(ha szükséges mattítás):

Használj hidratáló vagy mattító krémet, amennyiben bőröd megkívánja. Például ezt:

Pure Skin mattító krém Pure Skin mattító krém - 20167

Hidratáló krém pattanásos, zsíros bőrre. Azonnal csökkenti az arcbőr fényességét, hatására kevesebb pattanás képződik és megakadályozza a pórusok tágulását. 50 mlA C11-es katalógusban a 44-45. oldalon találhatók a termékek, 999 Forintért.

A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:
  • mail: orianagyor@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése