2013. május 9., csütörtök

Újdonság - Happy Skin kézkrémek




Kézkrémek az egész családnak - Happy Skin kézkrémek


Happy Skin kézkrémek új limitált kiadásban kaphatók a C7-es katalógustól. A minden termék féláron akcióban így most 399 Forintért juthatunk hozzá mindkét kézkrémhez. Most érdemes megrendelni őket.


Happy Skin hidratáló kézkrém A kézkrém 24 órán át hidratálja a kézbőrt glicerin és kókuszolaj összetevőinek köszönhetően. A vitaminokban, ásványi anyagokban és fehérjékben gazdag szezámolaj erősíti a bőr immunrendszerét,  véd az UV-sugarak okozta bőrkárosodásokkal szemben, puhító, lágyító hatású.
A kézkrém könnyen felszívódik és nem hagy zsíros réteget maga után. Nappali használatra kitűnő. 100 ml-es kiszerelésben kapható, a C7-es katalógusban az 5. oldalon található.



Happy Skin tápláló kéz- és körömápoló krém A tápláló kézkrém a bőr vízvesztését egy méhviaszból képződő filmréteggel gátolja, felületének hidratáltságát glicerinnel biztosítja.  A tápláló krém omega 3- és 6-zsírsavakban, vitaminokban és cinkben gazdag tökmagolajjal állítja helyre a nagyon száraz, érdes bőr természetes egyensúlyát.
A köröm- és a körömágybőr védelmére E-vitamint tartalmaz.
Bőrbarát zsiradékai puhává, lágy tapintásúvá, kellemes érzetűvé teszik a kézbőrt. A testes, tápanyagokban gazdag krém, elsősorban éjszakai használatra ajánljuk.
100 ml-es kiszerelésben kapható, a C7-es katalógusban az 5. oldalon található. 


A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:
  • mail: orianagyor@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése