2013. március 7., csütörtök

Újdonság - IFJÚSÁGMEGŐRZŐ INTENZÍV SkinGenist TERMÉKCSALÁD


Mini katalógus
A következő kampány katalógusa


Az Oriflame egyik régi, és nagyon népszerű termékcsaládja a Time Reversing most megújult! Ezen termékek - nappali, éjszaki, és szemránc krém - az 55 feletti korosztály számára különösen ajánlott. Olyan összetevőket tartalmaznak amik javítanak a bőr hormonális öregedésének tünetein: mély ráncok, matt, színtelen bőr, gyengülő kötőszövet és anyagcsere, határozatlan arckontúr.  
* Ifjúságmegőrző intenzív SkinGenist TM nappali krém SPF15 (kód: 24181) A nappali krém 15-ös UV-védelmet nyújt. Bőrpuhító, védő, gyulladáscsökkentő, a bőr színét javító további összetevői: lecitin,- kövirózsa-, gulan-, édesgyökér- és borsókivonat.
* Ifjúságmegőrző intenzív SkinGenist TM éjszakai krém (kód: 24188) Az éjszakai krém egy testes, magasabb zsírtartalmú készítmény, amely a bőr szárazságát sheavajjal szünteti meg.
Ifjúságmegőrző intenzív SkinGenist TM szemránckrém (kód: 24667) Kakaóvaj, sheavaj, E-vitamin és borsókivonat tartalommal csökkenti a ráncok megjelenését, a meglévők mélységét, hidratálja és feszesíti a szemkörnyék bőrét. Használja naponta kétszer, reggel és este a bőr tisztítását követően.


Remélem felkeltettük az érdeklődéseteket a krémek iránt.
A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.

Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:
  • mail: orianagyor@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése