2012. december 4., kedd

Tesztcsapatunk jelentkezik 1. rész
Az Oriana Tanácsadó Központ előző találkozóján tesztcsapatot kerestünk, akik nem vállalkoznak kevesebbre, mint egy általunk adott terméket kipróbálnak és véleményeznek. Ezek a termékek a legújabban megjelent Oriflame termékektől a már megszokott és bevált termékekig terjednek. Olvassátok véleményeiket.

Az első tesztelőnk Judit, aki 31 éves és a Giordani Gold bőrmegújító és -erősítő alapozót próbálta ki.
A véleményét itt olvashatjátok:
Giordani Gold bőrmegújító és -erősítő alapozó "A Giordani Gold bőrmegújító és erősítő alapozóról a véleményemet 4 hét használat után írom. Nagyon megszerettem ezt az alapozót, tökéletes alapot, fedést ad a bőrhibáknak. A light ivory árnyalatot használom, ami fehér bőrömnek megfelelő, mivel a bőr színénél se világosabb, se sötétebbnek nem szabad lennie az alapozónak, így a fedése szép és nem sárgás. Az  alapozó állaga megfelelő, könnyen és szépen eldolgozható, nem sűrű, nem túl folyékony. Kézzel viszem fel az arcomra minden reggel. A bőröm száraz, de egy kis arckrémet alákenve, majd rá az alapozót teljesen hidratál egész nap. Illata, megszokott alapozóillat. Pumpás kivitele révén egyszerű az adagolása, kis mennyiség elég az egész arc bekenéséhez, A fedése nem maszkszerű, természetes hatást biztosít. Külön korrektort nem használok bőrhibáimra, nem szükséges, így látom, hogy valójában mit is tud az alapozó. Nincs szükség korrektorra!!! Ami számomra pozitívum egy alapozónál, hogy szarvasgomba kivonattal gazdagított, így öregedésgátló hatással rendelkezik és 8-as fényvédelemmel látták el, ami szerintem télen is fontos, nem csak nyáron. Az ár, főleg az akciós áron nagyon megéri, ajánlani tudom minden Nőnek, aki szép, egyenletes tónusú arcbőrt szeretne egész nap!"

Reméljük nektek is felkeltette az érdeklődéseteket. Judit a 21622-es kódszámú light ivory színű Gordani Gold alapozót próbálta ki.
Lapozd át katalógusunkat válassz kedvedre és rendelj.

A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.

Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése