2012. október 8., hétfő

Mi kérdeztünk - Ti válaszoltatok

Az Oriana Kérdezz-Felelek játékának eredményei


Nagy örömmel vettük észre, hogy elég sokatokat érdekelt a kérdőívünk és szép számmal válaszoltatok is a kérdésekre. Mi pedig ezért "megjutalmaztunk" Titeket - remélem minden kedves résztvevő, aki eddig átvette az ajándékát, már használatba is vette :)

Pár dolog,ami talán nektek is érdekes lehet. Persze most csak szemezgettem a válaszokból a teljesség igénye nélkül...

* legtöbben azt válaszoltátok, hogy 5-10 terméket használtok - amire a mi válaszunk az, hogy ez jó, de lehetne több is - hisz ha belegondoltok a talpatoktól - a hajszálaitok végéig találtok mindenféle terméket a katalógusban. Már nem csak sminkkel és parfümökkel foglalkozunk - érdemes kipróbálni a fogápolási termékeket, tusfürdőket és akár folyékony szappanokat is - Higgyétek el megéri!


*A kedvenc Oriflame termékemre, elég széles körben válaszoltatok:
Silk krémek; swedish spa termékek; Discover Kenya tusfürdő, folyékony szappan; Parfüm: Giordani Gold shine; Flamboyant Edt; Giordani Gold szempilla spirál; Pure Nature termékek; Time Reversing krémek; stb...


*Fejezd be a mondatot: Szeretem az Oriflamet, mert
- jó minőségűek, megbízhatóak a termékek.
- jó akciók vannak szuper árakon,és jó minőség
- változatos termékek vannak (mindig csempésznek bele újat) és nagyon jó áron és minőségi termékek MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!!!!!!!
:)
- természetes, bőrbarát és minőség.
- mindent megtalálok egy helyen és elégedett vagyok a termékekkel.
- Természetes alapanyagokból, jó minőségű termékeket gyártanak állatkísérletek nélkül, megvásárlásukhoz pedig nem kell bankot rabolnom.
- egy maximálisan megbízható svéd márka, amelyben sosem csalódik az ember, az ár-érték arány pedig esetenként szuper!
- nagyon jók a termékeik, fontos számukra a minőség és mert minden korosztály nemtől függetlenül megtalálja azt amit szeretne!!
- stbstb :)

Hamarosan pedig új játékot indítunk - ami szintén kérdezz-felelek lesz. Aminek a lényege az lesz, hogy segítsetek nekünk kitalálni, hogy népszerűsítsük az Oriana Tanácsadó Központot. Na nem kell semmi eget rengetőre gondolni, csak pl ilyen kérdésekre is számíthattok: A blogon miről olvasnál szívesen? ....na de nem lövöm le a poént - elvégre hamarosan jelentkezünk...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése