2010. október 12., kedd

Ajándékozzunk saját boltból

Amióta Oriflame tag vagyok, megváltoztak az ajándékozási szokásaim, és tapasztalatom szerint mindenki nyert vele.
Régebben sokat foglalkoztatott, hogy a legjobb ajándékot vegyem és folyton gyűjtögettem. Néha úgy jártam, hogy egy régebben megvett darab mégsem tetszett a megajándékozottnak, de már nem lehetett visszacserélni, mert esetleg nyáron vettem karácsonyra a legjobb szándékkal.
Ma a saját boltomban nézek körül, és mivel háromhetenként tele van újdonsággal, nem okoz gondot, hogy mindig olyasmit válasszak, ami a legjobban testhezálló a megajándékozottnak.
És a visszafizetési garancia miatt a visszaküldés sem okoz gondot.


Az egyik legjobb jolly joker a szappan és a tusfürdő, mivel meg sem tudom számolni, hogy hány fajta van, és nagyon kellemes a kiszerelése.
Szappanból mindig tartok is otthon, mert még fiatal asszony koromban úgy tanultam, hogy a szappan jó ha áll, mert akkor nehezebben ázik el.
Erre van még egy módszerem, hogy egyszerre 3-4 szappan van forgalomban és amelyik kissé elázott, azt félre teszem száradni.
A család és a barátok is nagyon örülnek, hogy nem kapják meg a sokadik finom csokit, ami csak a súlyukat növeli, hanem egy szép hasznos holmit, ami egyébként sokáig tart és így sokáig jutsz eszébe a megajándékozottnak.
A gyerekek számára is van mindig valami olyan kedves, vidám fürdő eszköz, ami színesíti a fürdőszobát és meggyőzi a kicsit, hogy érdemes pancsolni.
Szóval saját boltból ajándékozni élvezet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése