2015. november 25., szerda

Az Essense & Co. új illata












Az Essense & Co. új illata az édeskés, zamatos citrom és az élénkítő verbéna egyesítésével ad friss lendületet egész évben.
A citrom gazdag C-vitaminban, mely erősíti a bőrt és segíti a bőr szépségének és egészségének fenntartását. A citromolaj amellett, hogy kiváló tisztító és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, segíti, hogy a bőr hidratált és puha legyen. Továbbá a citromolaj rendkívüli frissességet nyújt csodálatos illatával.
A verbéna természetes, méregtelenítő összetevőkben gazdag, mely segít, hogy a bőr üde és ragyogó legyen. Ezen kívül ismert gyulladáscsökkentő, valamint frissítő és élénkítő tulajdonságairól is.

ESSENSE & CO kéz- és testápoló lotion citrommal és verbénával (31851)
Hidratáló kéz- és testápoló lotion citrommal és verbénával. Puhává, rugalmassá és illatossá teszi a bőrt. A bőrbe gyorsan felszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet a bőrön. Használja rendszeresen az ESSENSE & CO folyékony szappannal történő kézmosást követően, vagy a tusfürdő után. Bőrgyógyászok által tesztelt.

ESSENSE & CO folyékony szappan citrommal és verbénával (31850)
Frissítő illatú folyékony szappan, természetes citromolajjal és verbéna kivonattal átitatva. Luxus, hidratáló összetevőkben gazdag. Gyengéd formulájának köszönhetően kiváló a száraz bőr mindennapi ápolására. Bőrgyógyászok által tesztelt.

ESSENSE & CO tusfürdő citrommal és verbénával (31852)
Hidratáló tusfürdő gyengéd formulával, mindennapi használatra. A gazdag habot képező tusfürdő hidratálja, kondicionálja, és selymesen puhává varázsolja a bőrt a citrom és verbéna csodás illatával. Bőrgyógyászok által tesztelt.

Az ESSENSE & CO a tökéletes kényeztetés, és az ideális ajándék az igényes hölgyeknek, akik pazar kényeztetéssel szeretnének gondoskodni bőrük szépségéről és egészségéről, akik szeretik a természet ihlette testápolási termékeket és vonzódnak a luxus élményhez, melyet az ESSENSE & CO nyújt.

Foráás: http://www.oriflameszepseg.hu/az-essense-co-uj-illata-citrom-es-verbena/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése