Ki vagyok?

 Irén

Egy szépségápolásban tapasztalt nő vagyok, aki talán elérte, hogy a kora nem meghatározó.
A szépségápolás nem csak testápolás, mozgás, táplálkozás, hanem a belső harmónia folyamatos megteremtése, megszerzése, megújítása. Mindig történik valami körülöttünk, ami befolyásolja hangulatunkat, érzéseinket.
Ha megtanulod, megkísérled megfogalmazni a benned és körülötted zajló folyamatokat, történéseket, akkor sokat tettél azért, hogy egyensúlyban tartsd magad.
Egy örökké mozgó egyensúlyban.
Tenni magunkért, tenni másokért - a cél az út megtétele úgy, hogy szívesen tekints hátra.
Dolgozom rajta, hogy így legyen.

Pappné dr. Kiss Irén
stylist
színszakértő
tréner
tanácsadó

Mail:
[email protected]
Mobil:
+36703128088

Eszti

Hogy ki is vagyok én?  jelenleg elsősorban egy gyesen lévő anyuka. Kisfiam Máté 2011.11.15-én született és azóta a világ legszerencsésebb anyukájának tartom magam, hogy ilyen jó, kedves, ügyes, aranyos kisfiam van :) 
Mit is keresek én itt? Erre a kérdésre egyszerű válaszolni: most már lassan 10 éve találkoztam az Irénnel és Ő általa lettem oriflame szépségtanácsadó.
Nekem nincs semmilyen szépségiparral kapcsolatos végzettségem, nem vagyok: sminkes, fodrász, pedikürös, manikürös stb... én egyszerűen csak egy családanya vagyok(közgazdasági végzettséggel), aki szeretni és használja a termékeket. 
Egyet megígérhetek: csak olyan dolgokról fogok írni, amit vagy én vagy családom tagjai kipróbáltak. Az őszinteségre törekszem az élet minden területén, így az ajánlásaim és véleményeim is ezt fogják tükrözni. Remélem szolgálhatok majd nektek érdekes ötletekkel, segíthetek nektek saját tapasztalataimból merített javaslatokkal....

Ifju Eszter
gyesen lévő anyuka
oriflame szépségtanácsadó

Mail:
if[email protected]
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése