2017. október 22., vasárnap

ASTAXANTHIN - AZ EGYIK LEGJOBB ANITOXIDÁNS A VILÁGON!

Kövessétek a szepsegapolasotthon.hu honlapomat, melyben folyamatosan jelennek meg aktuális cikkek az élet minden területéről.(Smink KlubFogyi Klub)


Én szeretem és használom az Oriflamet
+36703128088, orianagyor@gmail.com
Regisztrálj, legyél Oriflame klubtag

A családom és én majdnem 25 éve használjuk az Oriflame termékeket. Kérdezz, ha nem vagy biztos abban, hogy jót választasz.


Astaxanthin

Az astaxanthin az egyik leghatékonyabb antioxidáns amit valaha ismertek – és a fő összetevő az Oriflame bestseller termékében, az Astaxanthin-tartalmú étrend-kiegészítő kapszulában. Tudjon meg többet erről a természetes energiaforrásról Wellness hírlevelünkből és készüljön fel az ámulatba ejtő sorokra!
  1. Az Astaxanthint más néven a „fiatalság titkának” nevezik a hírességek. Bőrápoló tulajdonságai között csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, javítja a bőr rugalmasságát és csökkentik a szárazságát. 
  2. Az Astaxanthin gátolja az LDL koleszterin oxidációját, ami hozzájárulhat a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának megelőzéséhez. Az LDL koleszterin oxidációjának gátlása által az antioxidánsok megakadályozhatják az érelmeszesedés kialakulását. 
  3. Kimutatták, hogy az Astaxanthinnak teljesítmény és állóképesség növelő hatása van. A svéd sí csapat is rendszeresen fogyasztja. 
  4. Az Astaxanthin az egyik legkeresettebb antioxidáns a világon. Minden évben új tanulmányokat hoznak róla nyilvánosságra.
.





 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése