2016. március 16., szerda

Royal Velvet termékcsalád























                      A Royal Velvet termékcsalád már 25 éve, a kezdetek óta képviseli a hatékony bőrápolást az Oriflame kínálatában. Ahogy a vállalat fejlődött, úgy lett egyre szélesebb a márka kínálata és időről időre a külseje is megújult, mindvégig megőrizve az elegáns, klasszikus vonalat.
  • 1991-ben egyetlen arcápoló krémmel indult a történet, mely a bőr nedvességtartalmának megőrzését és a hámosodást segítette és minden bőrtípusra alkalmazható volt.


  • A következő évben, 1992-ben már 5 tagú termékcsalád viselte a Royal Velvet nevet. Arctisztító, testápoló, szemkörnyékápoló krém, arckrém és arcmaszk is szerepelt a kínálatban. 



  • A sikeres első éveket követően 1995-ben került sor újabb termékek bevezetésére a Royal Velvet márkanév alatt. Ekkor csatlakozott a termékcsaládhoz az éjszakai krém (immár elegáns üveg tégelyben), az arctonik, a nyak-dekoltázs krém, a vitaminos arcolaj és az ajakápoló.
  • 1997-ben két új taggal bővült a termékcsalád: a vitalizáló krém új, pumpás kiszerelésben volt kaphat és intenzív hidratálást ígért, új energiát adott a bőrnek. 


  • A termékcsalád teljes megújuláson esett át 1999-ben, ekkor új külsőt kapott minden termék és az érett bőr igényeihez alkalmazkodva fejlesztették tovább a formulát is, legfőbb hatóanyaga a csillagfürtből nyert aktív növényi összetevő lett. A bevezetéshez nagy akció is kapcsolódott, a katalógusban több belső oldalon és a címlapon is helyet kapott a megújult Royal Velvet.



  • A kövekező mérföldkő 2003 volt, amikor egy teljesen megújult design-nal jelentkezett a bőrápoló kapott és hatóanyagai között megjelent az írisz kivonata, mint remek flavonoid-forrás, és tovább erősítette a termékek öregedésgátló, sejtvédő hatását. Az addig gömbölyű vonalakat a kor ízléséhez igazodva modern, szögletes vonalak váltották.



  • A Royal Velvet mai összetételét és megjelenését 2007 óta tartja, 2009-ben pedig megjelent a bőrfeszesítő kapszula is, mely hatékonyan kiegészíti a termékcsalád többi tagját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése