2015. december 9., szerda

Arcápolási rutin








Rendkívül fontos, hogy bőrtípusodnak, életkorodnak, vagy esetleg egyéni bőrproblémáidat figyelembe véve válaszd ki az arcápolási termékeket. Az alábbi útmutató segítségével könnyedén megtalálhatod az Oriflame kínálatában azt a termékcsaládot, mely számodra a legtökéletesebb megoldást nyújtja.

1. ÉLETKOR SZERINT:
Az egyik legfontosabb tényező bőrünk ápolásában az életkorunk, hiszen a fiatal bőr egészen más ápolást igényel, mint az érett, bőröregedés jeleit már magán viselő bőr.



15-25 éves kor között gyakori a problémás, pattanásos bőr, a Pure Skin termékek segítenek ennek kezelésében. Szintén tökéletes választás a Love Nature termékcsalád, mely minden bőrtípus igényeit kielégíti.


25 éves kor felett megjelennek az öregedés jelei, ha még nem is ráncok formájában, de a fakó, igénybevett arcbőr, tág pórusok vagy egyenetlen bőrfelszín jelenthet problémát. A True Perfection termékcsalád jótékony hatással van a bőr állapotára, egyenletesebbé varázsolja a bőr felszínét, simábbá varázsolja textúráját, egészségesebbé és ragyogóbbá a megjelenését.

35 év felett figyelmet kell fordítani az öregedésgátlásra és a szemkörnyék bőrének kiemelt ápolására, hogy megakadályozzuk a sötét karikák és apró ráncok megjelenését. Az Ecollagén termékcsalád növényi őssejtkivonat-tartalmával veszi fel a harcot a bőr öregedésével és fokozza a kollagén újratermelődését, ezzel belülről simítja ki a ráncokat, teszi simábbá a bőrt.

40 év felett a ráncok megjelenése, a bőr megereszkedése, a fakó arcszín és fáradt kinézetű bőr jelenthet problémát. A Royal Velvet arcápolók feketeírisz-kivonatot (Black Iris Infusion™) tartalmaznak, amely puhábbá, feszesebbé, megjelenésében fiatalosabbá varázsolja a bőrt. A ráncok és fáradt bőr ellen hatékony segítséget jelent a Diamond Cellular termékcsalád is, mely csökkenti a bőröregedés jeleinek a megjelenését. Valódi gyémántportartalmának köszönhetően a bőr tónusa ragyogóbbá válik, csökken a finom vonalak és ráncok megjelenése.

45 éves korban a bőröregedés jelei felerősödnek, erőteljesebb hatású védelem válik szükségessé. Az Ifjúságmegőrző SkinGenist termékeket erre a speciális igényre fejlesztették ki, használatával akár 8 évvel fiatalabbnak tűnik az arcbőr. Extra tiszta genisteinSOY-összetevője a bőr szépségéért felelős szépséggénekre (Beauty Genes™) hat – szinte feltölti, rugalmasabbá és ragyogóbbá teszi a bőrt, visszaadja vitalitását és fiatalos megjelenését. Védi a bőrt a szabad gyökök és a nap okozta bőröregedéssel szemben.

55 év felett, vagy a változókor után a bőröregedés megelőzését az Ifjúságmegőrző Intenzív SkinGenistII™ termékek segítik a leghatékonyabban. GenisteinSOY-összetevőjük és Amino+-komplex tartalmuk bizonyítottan feltöltik a ráncokat, határozottabbá teszik az arckontúrt és fokozzák a bőrtömörséget.



2. SPECIÁLIS BŐRIGÉNYEK SZERINT:

A friss, mélyen táplált, egészséges bőrért: Optimals Oxygen Boost – látványosan egészségesebb, hidratált bőrt biztosít és védelmet nyújt a környezeti ártalmak ellen. Zsíros bőrre kifejlesztett változata emellett a matt hatást is elősegíti.
Az egyenletes bőrtónusért: Optimals Even Out – hatására egységesebb lesz a bőr tónusa, halványítja a pigmentfoltokat és megakadályozza a foltok további sötétedését.
A fiatalabb, hibátlan hatású bőrért: Optimals Skin Youth – elsősorban 30 év felett javasoljuk. Észrevehetően hatásosan kezeli az első ráncok megjelenését, a kitágult pórusokat és az egyenetlen arcszínt.
A kevesebb ráncért: Optimals Smooth Out – 40 év felettiek számára jelent tökéletes választást, mivel intenzívebb kollagén- és elasztintermelésre serkenti a bőrt, ezáltal látványosan csökken a ráncok mennyisége, simává és rugalmassá válik a bőr.
A hangsúlyos arckontúrért: Optimals Vital Definition – egész napos hidratálást nyújt és biztosítja az érett bőr számára szükséges tápanyagokat. Csökkenti a bőr megereszkedésének mértékét, hangsúlyosabbá teszi az arc kontúrját, a feszesebb, rugalmasabb hatásért.





3. BŐRTÍPUS SZERINT, MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA:

Love Nature termékcsalád, a természet erejével
• tápláló vadrózsa – száraz bőrre,
• intenzíven tápláló olívaolaj – nagyon száraz bőrre
• revitalizáló málna – normál bőrre
• hidratáló aloe vera – normál és kombinált bőrre,
• nyugtató kamilla – érzékeny bőrre,
• tisztító teafaolaj – zsíros bőrre,
• megújulást hozó szőlő –igénybevett bőrre
• öregedésgátló lucerna és Q10-peptid – érett bőrre


Ha megtaláltad a számodra tökéletes termékcsaládot, használd őket a teljes körű arcápolás minden lépéséhez, ugyanis az azonos technológiai háttér és hatóanyag-kombináció révén így kiegészítik egymást és erősítik egymás hatását.

Természetesen nem feltétlenül igaz, hogy mindig ugyanazt a terméket kell alkalmazni, hiszen az időjárás, a környezeti hatások sokszor befolyásolják a bőr igényeit, tehát ha például bőrtípusod kombinált, de télen hajlamos a kiszáradásra, akkor abban az időszakban használj száraz bőrre ajánlott készítményeket, majd tavasszal térj vissza az alap bőrtípusod szerinti termékcsaládhoz.
Az Oriflame széles kínálatában biztosan meg fogod találni a megfelelőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése