2015. szeptember 30., szerda

Öt nélkülözhetetlen sminkecset






Egy festőművész olyan sikeres, amilyen jó az ecsete. Ugyanez vonatkozik a sminkre is. Ha szép sminket szeretne, kiváló minőségű, ellenálló ecsetekre van szüksége. Az ecsetek széles kínálatából kiválasztottunk ötöt, amelyek nem hiányozhatnak a neszesszeréből.


1. ALAPOZÁSHOZ

Az alapozó felviteléhez használjon alapozószivacsot és ecsetet. Az alapozó textúrája meghatározza a használt ecset tulajdonságát. Ha a krémes állagú, intenzív hatású alapozókat kedveli, válaszon lapos ecsetet. Az áttetsző alapozókat puha ecsettel vigye fel, így az tökéletesen belesimul a bőrbe.


2. KORREKTORHOZ

Korrektorecset nem hiányozhat a sminkkellékeiből. Használatával könnyedén felviheti a folyékony állagú korrektort a szem alatti területre, elkendőzve a sötét karikákat. Az apróbb bőrhibákat elfedheti, ha a korrektort az ecsettel a bőrbe nyomkodva viszi fel az érintett területekre. A tökéletes hatás érdekében mindig figyeljen arra, hogy a korrektor árnyalata harmonizáljon a bőr tónusával.





3. PÚDERHEZ

Az arcpirosító és a púder felviteléhez használt ecset legyen puha, lekerekített és lapos. A nagyméretű ecsettel az arc mindkét oldalán egyenletes fedést érhet el és a felesleges púdermennyiség eltávolítására is kiválóan alkalmas.Ilyen ecsetet alkalmazhatunk a pirosítóhoz is, de ez esetben két külön darabot használjunk.


4. SZEMEKRE

A szemek hangsúlyozására két ecsetet tartson a neszesszerében. Egy közepes méretű ecsettel vigye fel a szemhéjárnyalót a szemhéjra. Egy kisméretű, csapott végű ecsettel még jobban kiemelheti a szemeit. Ez használható a szem kontúrvonalának kiemelésére, a szemhéjredő környékének sötétítésére, valamint a szemhéjrányaló színének árnyalására is.


5. AJAKRA

Fontos smink-kellék az ajakecset. Segít az ajakrúzs egyenletes felvitelében, az ajak kiemelésében, precíz alkalmazást tesz lehetővé. Az ecset használatával tartósabbá teheti az ajakrúzst.


Forrás: http://www.oriflameszepseg.hu/5-nelkulozhetetlen-sminkecset/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése