2013. január 14., hétfő

Teszcsapatunk jelentkezik 4. rész




Az Oriana Tanácsadó Központ tesztcsapata újra jelentkezik. Mi tesztelők, nem vállalkoztunk kevesebbre, mint egy adott terméket kipróbálunk és véleményezünk. Ezek a termékek a legújabban megjelent Oriflame termékektől a már megszokott és bevált termékekig terjednek. Olvassátok véleményeinket.

Eszti a 24545-ös kódszámú Essentials ajakbalzsam E-vitaminnal - ünnepi kiadását próbálta ki. Véleményét itt olvashatjátok:

Essentials ajakbalzsam E-vitaminnal - ünnepi kiadás "Sokféle ajakbalzsamot kipróbáltam már az évek során, de ez volt az, amire azt mondhatom, hogy bevállt. A többi termék nekem azért nem jött be, gondolok itt akár Oriflamere, akár egyéb "híres" termékekre, pl labello, mert túlságosan ragacsos hatást kelltettek. Ez az ajakbalzsam azonban, kellemes, nem ragad, sejmes érzést kellt a számon. Az íze (mert bár nem eszük, de azért mégiscsak érezni) kellemes, nem tolakodó. illata semleges, könnyed és az állaga is megfelelő. Ez utóbbi nálam nagyon fontos, mert én állandóan a kabátzsebemben tartom.
Fontos szempont nálam az is, hogy hidratáljon az ajakbalzsam, mivel nagyon hamar kiszárad a szám, mióta ezt használom, azóta búcsút mondtam a repedezett ajkaimnak. 
Ár-érték aránya jónak mondható (persze mikor akciós:)

Összességében azt kell, hogy mondjam nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, bátran ajánlom mindenkinek."
 

Reméljük Eszti nektek is felkeltette az érdeklődéseteket. A 2-es katalógusban akciósan rendelhetitek meg.

Lapozd át katalógusunkat válassz kedvedre és rendelj.

A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.
Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése