2012. december 14., péntek

Tesztcsapatunk jelentkezik 2. rész





Az Oriana Tanácsadó Központ előző találkozóján tesztcsapatot kerestünk, akik nem vállalkoznak kevesebbre, mint egy általunk adott terméket kipróbálnak és véleményeznek. Ezek a termékek a legújabban megjelent Oriflame termékektől a már megszokott és bevált termékekig terjednek. Olvassátok véleményeiket.

A második tesztelőnk Erzsébet, aki az Optifresh multifunkciós fehérítő fogkrém-et próbálta ki. Véleményét itt olvashatjátok:
Optifresh multifunkciós fehérítő fogkrém
"A fogkefét végignyomtam a fogkrémmel, habzott is rendesen. Legközelebb már csak borsónyit tettem, az is elég volt. Kellemes
fodormenta ízesítésű, ami annyit jelent, hogy nem erőteljes az íze. Napi kétszeri fogmosás esetén, a délelőtti-délutáni órákbannem árt rágógumival rásegíteni. Nem nagyon hiszek a fogkrém fehérítő hatásában, a fogaink vagy fehérek, vagy elszíneződtek. Van akinek alapból sárgább a fogszíne, van aki rásegített a cigivel, kávéval, teával. A már kialakult fogkövet szedessük le a fogorvossal, a fogkrém segít csökkenteni a fogkőképződést és jobb lesz a szánk íze.

Összegezve a tapasztalatomat: kellemes ízű, jó hatékonyságú a fogkrém.

Próbáljátok ki és döntsetek róla, hogy alkalmi vagy rendszeres partner lesz a fogtisztítás területén Nálatok  az Optifresh multifunkciós fehérítő fogkrém.
Hogy mivel foglalkozom, mikor nem tesztelek?Árajánlatokat készítek egy lakatosüzemben. Végzettségem: üzemmérnök. Születtem: 1964-ben. Nevem: Erzsébet
Jó a fogkrém!!"

Reméljük nektek is felkeltette az érdeklődéseteket. Erzsi a 20572-es fogkrémet próbálta ki.

Lapozd át katalógusunkat válassz kedvedre és rendelj.

A kedvezményekről személyesen tájékoztatunk.

Lehetséges 23 % kedvezmény az akciós katalógus árból és ajándékok elérése is.
Rendelésedet leadhatod:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése