2012. július 2., hétfő

Last minute 9-es katalógus

 9-es katalógus utolsó napjai



Hamarosan véget ér a 9-es katalógus 
és a hozzátartozó extra ajánlatok 2 mini katalógus
Szerdán este 18.00-ig adhatjátok le rendeléseteket 
az Oriánában. (akár telefonon, akár e-mailben is)
vagy lapozgasd a következőt és az extra 1-et

Fontos Információ

Mivel itt a nyár és megkezdődnek a szabadságok, arra szeretnénk kérni Benneteket, ha tudjátok, hogy nyaralni mentek, akkor jelezzétek, ha később jöttök a termékekért.  A reklamációs idő 2 hét, utána már nem tudjuk visszaküldeni a terméket, ha nem megfelelő.
Célszerű úgy rendelni, hogy akkor jöjjön meg a csomag, mikor megérkeztek a nyaralásból, ha feladáskor jelziket, akkor később adjuk fel a rendelést. 

Most pedig a last minute ajánlatok még a 9-es katalógusból:



HairX hajkiegyensúlyozó szárazsampon Sokan kérdezhetik, hogy mi is az a szárazsampon, van-e értelme stb... Erre én csak annyit mondhatok, hogy ez egy nagyon jó dolog. Néha előfordul, hogy annyira fáradt vagyok, hogy este nincs kedvem hajat mosni, reggel pedig már nincs rá idő - ilyenkor jön jól a szárazsampon. Pár fújás, egy kis tupír és már is indulhatunk. 1-3 nappal kehet később hajat mosni.
150  ml, a 9-es katalógusban a 104. oldalon található, 899 Ft (kódja: 20361)



Feminelle bőrnyugtató intimlemosó Gondoljunk egy kicsit magunkra is, mi Nők.  Nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek. Segít megőrizni az intim terület pH-egyensúlyát. Szappanmentes, illatanyaga nem vált ki allergiás reakciót.
300  ml, a 9-es katalógusban a 91. oldalon található, 699 Ft (kódja: 11101)



Egy újabb személyes kedvenc. Véleményem szerint az Oriflame márka egyik legjobb, ha nem a legjobb arcradírja. Bővebben majd később, mikor az arcápolásról írok foglalkozom vele.Egy biztos, ezt a terméket érdemes kipróbálni, tényleg leradírozza az elhalt hámsejteket. (viszont egy jó tanács, utána egy hidratáló maszk is ajánlatos, hogy ne legyen száraz a bőr...)
75 ml, a 9-es katalógusban a 109. oldalon található, 899 Ft (kódja: 20371)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése