2012. június 11., hétfő

Last minute

 8-as katalógus utolsó napjai


Hamarosan véget ér a 8-as katalógus! Szerdán este 18.00-ig adhatjátok le rendeléseteket az Oriánában. (akár telefonon, akár e-mailben is)
Mivel itt a nyár és megkezdődnek a szabadságok, arra szeretnénk kérni Titeket, ha tudjátok, hogy nyaralni mentek, akkor úgy rendeljétek a termékeket. Ugyanis 2 hét a reklamációs idő, tehát ha megrendelitek a csomagotokat, de nem tudtok érte időben jönni, akkor ha esetleg valami gond lenne, már nem tudunk reklamációt írni. Célszerű úgy rendelni, hogy akkor jöjjön meg a csomag, mikor megérkeztek a nyaralásból (ha szóltok nekünk, hogy csak pl. 1 hét múlva adjuk fel a rendeléseteket az is megoldható) 

Most pedig a last minute ajánlatok még a 8-as katalógusból:


Ifjúságmegőrző regeneráló nappali krém
Remélem megbocsátotok, hogy így írom: ez az idősebb nők kedvence. Az Oriflame 45 év fölött ajánlja ezt a krémet (így én még nem próbáltam), sok jót hallottam viszont róla a vásárlóktól. Azért ajánlom most nektek, mert jó áron van.
50 ml, a 8-as katalógusban a 27. oldalon találhatjátok, 2999 Ft, (kódja: 10755 )


Giordani Man Dolce Vita Eau de Toilette Egy kicsit a férfiakra is gondoltam most. Párom kedvenc parfümje! Mikor először szagoltam nekem egy kicsit sok volt, de hát páromnak ez tetszett. Megrendeltem neki, azóta pedig imádom amikor befújja vele magát! Egy jó tanács hölgyeim: mivel erőteljes illatról van szó, szóljunk párunknak, hogy ebből elég egy kevéske is (egy idő után nekik már hozzászokik az orruk és nem érzékelik, ha egy kicsit többet tesznek magukra)
75 ml, a 8-as katalógusban az 57. oldalon találhatjátok, 3299 Ft (kódja: 22400)


Szempilla-hosszabbító és -dúsító spirál A 8-as katalógusban "Vásárlóink kedvenc szempillaspiráljai" le vannak árazva. Most ezek közül választottam ki egyet: a hosszabbító és dúsító spirált, én ezt szeretem. Ez a termék kettő az egyben, kétvégű szempillaspirál, amely optikailag hosszabbít és dúsít.
2x5 ml, a 8-as katalógusban a 135. oldalon találhatjátok, 899Ft (kódja: 18344)



A következő katalógusból is leadhatjátok már a rendeléseiteket, mi gyűjtjük és ha itt az ideje feladjuk (csak tegyétek kérlek hozzá, hogy ez már a 9-es katalógusból van)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése