2011. július 22., péntek

Természetes testsúlymegtartás - BMI kalkulátor

Természetes testsúlymegtartás útjaTM

A Wellness-út egy egyedülálló egészségmegőrző módszer, amely segít a testsúly csökkentésében és az eredmény hosszú távon történő megtartásában.
Ez az út nem azt jelenti, hogy le kellene mondania az evés élvezetéről. Sokkal inkább arról szól, hogy hatékonyan változzon meg az Ön életmódja, és módosuljanak a táplálkozási szokásai azáltal, hogy kevesebb kalóriát juttat a szervezetébe, viszont több kalóriát éget el.
Reális fogyási célját a BMI-mutató segítségével határozza meg! Válassza ki a céljának megfelelő irányt:
* BMI = ( Body Mass Index) testtömegindex, amely megmutatja a testsúly és a testmagasság arányát (relatív súly).

rosavag.jpg 10px.jpg Turbó fogyás útja (BMI > 30)
Drasztikus életmódváltás, gyors fogyással kombinálva.(Maximum két hétig tartható, aztán térjen át a Természetes testsúlyvesztés útjára.)



gronvag.jpg
Természetes testsúlyvesztés útja (BMI 25-29,9)
Az életmódváltás kíméletes formája, alkalmazása a súlyvesztés és a testsúly hosszú távon történő megtartása céljából javasolt.



blavag.jpg
Egészséges életmód útja (BMI < 25)
A legfontosabb célok a tápanyag-bevitel optimalizálása, a testmozgás hatékonyságának fokozása, a szervezet energizálása és a koncentráció hosszú távon történő fenntartása, a testsúlyvesztés viszont nem elsődleges szempont.


További részletekért, kérjük, nyissa meg a Kapcsolódó anyagokat!

Eredmény: Érezze sokkal jobban magát a bőrében - kívül- belül! Valósítsa meg a testsúlyával kapcsolatos céljait! Élvezze életminősége pozitív irányú változását, és örüljön barátai és családja sikereinek is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése